на Китен е хубаво ..плажа е уж чист .
На Варна пък е отвратително пренаселено .
Hostis Honori Invidia
На Варна да, особено на буните или Рапонги, не можеш се разминеш. Но по принцип плажовете надолу са по-добри от нашите тука, ама въпреки това, чужденците се гъчат тук, защото е евтино за тях и си мислят, че е много хубаво.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
И на мен ми се ходи на юг, ама на... трябва да се бачкаТей че правим квото можем с тва, което имаме.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
На Северното Черноморие не стъпвам...само на юг .
Пък и на юг винаги е по-топло .
Hostis Honori Invidia
Равда, Созопол, Златна рибка и др. къмпинги, там е истината.
Welcome to the Jungle...
А пък Шкорпиловци изобщо не е това, което беше преди години! Нито бунгалата, нито плажа.
Кранево е на север от Варна, плажната ивица е широка и допреди 1-2 години морето беше сравнително чисто.
Паша дере е хубав плаж, но е ааааадски пренаселен. Последният път като ходих, едва намерих къде да си постеля хавлията, гората е претъпкана от автомобили, щото нали... И имаше опнати 2-3 скари с кюфтета и мазна чалга.
На Камчия плажната ивица е ужасна. Поне това, което видях като ходих преди 2 месеца. Сега може и да са я изчистили.
Кара дере е хубаво, но пък е трудно достъпно.
А на Шкорпиловци ходих в събота и ми хареса, макар че така и не влязох във водата. Но не ми се стори много чиста. Иначе плажът беше добре.
От Китен надолу имаше доста плажчета и все бяха хубави ...там за 1-ви път видя пясъчна лилия .
Hostis Honori Invidia
На Каваците е чиста водата. И на Камен бряг също е хубаво. Мен ми се иска някъде на палатка да отида...
Аз не обичам на палатка...
Обаче извън България не навсякъде са хубави плажовете. Поне мен Средиземно море изобщо не ми хареса. Водата окей, чиста, бистра, соленото се преодолява, зависи. Ама плажовете... Поне в Анталия дето се води уж курортен град, много нали известен, нямат пясък, а камъни... В Кипър вече беше друго. Сега дано другото лято да мога да отида в Испания, че казват, че плажовете са хубави. И в Гърция ми се ходи много.
в Малта е приказка ..водата е кристал .
Hostis Honori Invidia
За съжаление на нас винаги ни харесва нещо, което е далечно и трудно достижимо.
О, да!
Иде ми не знам какво да правя.
Чак не ми се излиза от банята.