Такам, преди около месец и половина купихме с наще ролери на сестра ми (11) след това си купиха леля ми и братовчедка ми(10). От Бургас сме да поясня...и от няколко дена насам доста ме позарибиха, като ги гледам как се учат, сетра ми и леля се учат още, братовчедка ми свикна за 2-3 денаНякой ден от тази седмица ще "открадна" ролерите на леля, за да видя дали ще ми хареса, или е само поредното увлечение. Ако ми хареса, предполагам че и аз ще лъсна с един чифт + предпазната екипировка, която е заължителна за начинаещи...и не само! А за паданията - малко болезнени, ако съдя по сестра ми.
Някой от вас кара ли ролери? Колко време ви отне да се научите? И ако може да ми кажете всичко, защото събирам информация и правя тренирови на сухо!!)
П.п. Аз съм на 15![]()
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
ами аз нямам ролери но и не искам защото аз си падам когато съм си стъпила на краката пък какво остава като съм качена на тези колелцано така сега по темичката .. мм няколко от приятелките ми имат ролери и казват че е много лесно да се кара е да не може без да тупнеш на земята 1-2 пъти ама .. общо взето казват че е лесно
![]()
Не си само ти с падането, дори и без обувки на колелца) Аз съм същата, но искам да спортувам нещо
Преди правех гимнастика вкъщи, но ми беше скучно...и понеже съм астматичка, бягането ми е най-големия проблем. Ролерите ми изглеждат доста забавни, пък и се тренира навън
Ако е с подходяща компания ще е супер
![]()
да ако можеш да караш ролери ще е супер а пробвала ли си каране на колело с приятели същo е забавно![]()
![]()
Да си призная, колело така и не се научих да карам , за което много ме е яд. като бях малка имах колело, но толкова много падах от това колело, че мама и тате са го прибрали, ама аз съм била цялата в рани - от главата до петите. Надявам се с ролерите да е различно!!
При всеки е различно на мен може да ми хареса на теб не !!
Но се пак е интересно..
Аз карам от 6 години и искам да ти кажа че много бързо се учиш да караш стига да имаш желание !! :Д
Карам ролери и имам откакто се помня. Когато бях нова, т.е. начинаеща, не съм имала предпазна екипировка, малко рани по колената не ми навредиха. Научих се бързо. В началото си купих ролери за 30-40 лева, най-евтините, за да мога с тях да се науча да карам и след това вече да си купя по-хубави и скъпи. После си взех за 100 лева ролери и съм много доволна.![]()
Ами аз също карам от отдавна ролери и се сещам, че много бързо се научих! И аз първо си взех ролери за 45-50 лв,а вече когато свикнах си взех за някъде 150 и много ми харесва!На мен ми беше лесно и мисля че съм падала по-сериозно само 1 път!Ако ти се струва интересно пробвай!![]()
И аз карам ролери. От мноогоо време. Не е трудно. Даже въобще. За разлика от всичи аз направо си купих доста скъпи,хубави и качествени ролери. Незнам дали е от тях, но не съм падала кой знае колко сериозно. Ако можеш да караш кънки 100% можеш да караш и ролери.
Успех в ученето.
Обожавам карането на ролери и го предпочитам пред карането на колело.Ролери карам още от детската градина (сега съм за 8-ми клас).В началото ми беше доста мъчително,но една какичка ми обясни как точно да си движа краката и се научих много бързоНикога не съм падала много сериозно,само по дупе от време на време
Иначе имам в момента 3 чифта ролери и наколенки,налактници и каска,но когато карам нося само наколенките.
Пробвай,предполагам,че ще ти хареса и успех в научаването![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Аз имам и карам от първи клас. Първите ми ролери бяха с пластмасови колелца и с тях се научих д/г .
В 4 клас ми купиха със силиконови , които са по хубави, според мен.
Много лесно се научих и никога не съм ползвала предпазни неща ;dd .
Помня, че първо имах едни невероятно готини кънки [с които btw имам егати забавните снимки :Д :Д ] и с тях си правих първите опити, по-късно си взех и ролери и понеже вече имах тренинг ми се получаваше доста добре карането. След време се превърнах в истински професионалисти редовно си излизах с тях, ноо скоро не съм ги слагала.
Последно редактирано от paradosou : 08-21-2012 на 17:14
Карам ролери от много малка, може би бях 1 клас, когато ми ги купиха.. Имала съм 2-3 падания, ама то без толкова не можеНаучих се бързо и като цяло мисля, че е доста лесно
И до днес си карам с удоволствие, а и е супер полезно за краката
![]()