- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мисля, че съм асексуална
Не, родителите ми нямат роднинска връзка и не, не съм асоциална.![]()
каква оценка би дала за външния си вид спрямо другите ти връснички по скалата от 1 до 10 ако 1 е най зле, а 10 най добре
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
лажишшшшшшшшшшш
Законът е закон,
но той врата в полето е
каква ти е ползата да ми казваш истината, снимка на лс бърже![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
Законът е закон,
но той врата в полето е
Не ми викай котеаз съм котарак
и няма да ви пращам никакви снимки
мрииии емо мриииии http://www.youtube.com/watch?v=QiKKscVWs8M
Законът е закон,
но той врата в полето е
Пич, нима очакваше, да хвресаш транссексуално момиче? Тоест, момиче което се прави на момче?![]()
BVB Army
нищо не съм очаквал :/
Законът е закон,
но той врата в полето е
много станахте душевните дегенерати, един здрав бой трябва да ви тегли някой на вас![]()
Българио..
"You can choose to blame your circumstances on fate or bad luck or bad choices. Or you can fight back.
Things aren't always going to be fair in the real world. That's just the way it is.
But for the most part, you get what you give.
The rest of your life is being shaped right now, with the dreams you chase, the choices you make, and the person you decide to be.
The rest of your life is a long time. And the rest of your life starts right now."- Haley James-Scott
може да си наистина асексуална, около 5% от жените са - познавам се с една, която е изцяло асексуална и е нещо много реално, не знам да има лек, но пък не е задължително нещо отрицателно
http://www.asexuality.org/en/ форум за асексуални :Д може да се засечем там, въпреки че не съм писал от известно време (форумите за аутисти и шизофреници са по-интересни)
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Това не е асексуалност. По-скоро е поставяне на приоритетите на друго място. Тия състояния са временни. След успокояване на топката и установяване на някаква сигурност, човек отново си тръгва по трасето...
You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could've been
But still you live inside of me
So tell me how is that
♥
Ибахти , на 18 си и тва на аватара си ти?! Мислех си ,че си момче...нищо чудно ,че ти е закъсняло 2 месеца, превръщаш се в пич.
maDamn