.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Процесор за лаптоп

Кажете ми, кой е по-добрия ?

; Intel Pentium Dual-Core
    ; Intel Core i3-2370M

Intel Core i3-2370M - 2x 2.4GHz 3MB Cache /по-добър/
    Intel Pentium Dual-Core (не си дал модел-а)

Мега фен
    няма значение кой модел е intel pentium dual-core, при всички случаи intel core i3-2370m е по-мощен

направо купувай ново дъно с нов процесор

Супер фен
    i3 е по-добрия избор, няма значение какъв е Пентиума.

Въпросът ми беше относно процесорите, защото цената на един лаптоп е 1049лв - с пентиума, другия за 1149лв. с i3 обаче има по-немощна видео карта от този за 1049лева, та най-накрая се спрях на един с мощно видео + добър процесор i5 за 1249лв и мисля да го закупя.

Супер фен
    Почна се с процесор, сега видеокарта. Направо дай моделите на лаптопите и до колко пари си склонен да дадеш...

Laptop 1 Laptop 2 Laptop 3

и 3-те цени ме устройват.

Супер фен
    На тия само като им видят в описанието на лаптоп следното:
    "• Постоянно работещ USB порт за зареждане на телефони, MP3 плеъри и т.н."
    се хванах за главата.....
    Бих ти препоръчал като марка DELL.

Пуф, ще се спукам от търсене. Лаптоп 2, който съм посочил, мисля, че е добър, защото за тази цена искам да е с външна видео карта и инсталирана оригинална операционна система уин 7. Ограничението е 1200лв. Тези в скай, всичките са с ДОС, а аз не искам да е така.

Супер фен
    Не можеш ли сам да си инсталираш Windows?

Искам оригинален уин 7, за да мога да си ъпдейтна уин 8.
    (ако не сте запознати)- уин 8 ще може САМО да се ъпдейтва, ако имаш закупен - лицинзиран уин 7. Ъпдейта ще става чрез интернет, след като въведеш кода на закупения уин 7 и доплатиш 30 лева за ъпдейта.

Какво ще кажете за Този ?
    Последно редактирано от Anonyss : 07-15-2012 на 11:45

Това вече е нещо по-друго.

М-у когато си закупуваш лаптоп с инсталиран win7 не ти дават кода със него.

Супер фен
    За целтра ще трябва да си купиш оригинален Windows 7 ~300лв в зависимост от версията.
    Пък и нали се сещаш, че до сега няма продукт на майкрософт, който да не е бил кракнат?

Не знам, но мисля, че за уин 8 няма да има начин, защото ще трябва да се въведе оригиналния код от уин 7 - лицензирания, за да се ъпдейтне на уин 8.

Мисля, да взема лаптоп до 1050лв. С добри изисквания, да му инсталирам уин 7 и да видя дали ще се кракне 8-цата. А ще ми кажете ли какви проблеми съпътстват уин 7? Има ли ги Genius проблемите и лесно отстраними ли са ? Спрял съм се на This лаптоп, за да може да си закупя уин 7, ако нещо не ми хареса. Между другото той струва 250лв.

Имам и друг въпрос.. Ако си закупя уин 7, какви ще са проблемите като премахвам Linux ?

Мега фен
    ако имаш проблеми с mbr и дяловете изтегли hiren's boot cd, там има всякакви инструменти за справяне с проблеми от този род

Ок, след като закупя лаптопа, ще предоставя Системните Изисквания, за да ми предложите най-добър уин7.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си