- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- рак на кожата
Искам да попитам някой наясно ли е дали мога да хвана рак на кожата от задушаването и? Смисъл аз всеки ден по 2 часа седя на слънцето и се овивам в найлон и ми казаха, че по този начин мога да получа рак на кожата. Ако някой знае нещо по въпроса, нека сподели![]()
Рак на мозъка ще получиш. Какви са тия глупости да се овиваш в найлони?! И то в тия жеги, и на слънце :Х На сауна е по- безопасно. Какво се опитваш да постигнеш?
always late but worth the wait!
опитвам се да отслабнааз главата си не я държа на слънце, само тялото
Винаги,като си на слънце се мажи със слънцезащитен крем.
Ама няма да отслабнеш така- само ще загубиш вода. През тия 2 часа можеш да спортуваш.
always late but worth the wait!
пълни глупости... не ви ли стана ясно че като се потите не отслабвате ??? отслабвате САМО ако правите някакво физическо натоварване... потта е охлаждането на тялото а не като мита - стопените мазнини. То ако ставаше така пускам климатика на 40 градуса слагам кожуха и след 2 часа имам плочки като шварценегер
топлината е само катализатор за горенето на мазнини. Вместо да седиш 2 часа в найлони, през тия 2 часа прави hiit кардио да видиш резултата след 2 седмици
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 07-17-2012 на 21:49
отслабваш в мозъка обаче..
спри с тия глупости първо
и второ като седиш на слънце се мажи с фактор
и трето, като изпиеш 1 чаша вода всичко което си ''отслабнала'' се връща, така че съжалявам че ти разбих илюзиите, но може да си гледаш здравето и да не се занимаваш с глупости
ААААААААААААААААААХАХАХАХ АХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХААХАХА
Нереално, братче. Увива се в найлони.
Поне тичай с тях, като ще се увиваш. Или си купи качествени термо-клинове и анцузи, а не да се увиваш с найлони.
И няма отслабване с диети или с увиване. Още по-накратко: няма отслабване мързеливата, просто забрави.
Тичкай през ден за половин-един час и ще видиш разликата след време.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride