- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- МишлееЕеенце : (
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
http://www.razkritia.com/136732/тест-козметика-котки/
На моме...лошо ми стана като го гледах, не е само картинка на мишка с 4 кунки...
в статията е истината.
maDamn
; (
Ако не са те, за да се тестват, ще сме ние, но е толкова гадно. ; (
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ако не са те и не сме ние, ще умираме в същата тази агония, която снимат по подобни клипове, щото няма да можем да си лекуваме болестите.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
В статията иде реч за козметични продукти, които за щастие все по-малко се ползват върху животни. Или поне не са толкова вредни.
maDamn
Ако козметиката не беше такъв огромен бизнес, нямаше да се финансират подобни изтезателства. Нашите пари плащат експериментите.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Имаш право. Но когато пазаруваме в магазина такива продукти, не се замисляме как точно са стигнали до нас. Интересува ни дали са зелени, розови, левче, 5 лева, 50 мл, 250гр. Когато пазаруваме ни е добре, когато гледаме - не ни е. Затваряме си очите, когато говорим за ползите, но иначе сме съчувствени. Затова ми е изкуствено.
Ти не можеш да знаеш аз как пазарувам и как си избирам нещата, които да донеса вкъщи.
Не можеш да знаеш дали не съм ангажирана с някоя организация за защита правата на животните.
Изобщо нищо не можеш да знаеш за мен, за да ми заявяваш, че възмущението ми е изкуствено.
Все тая. Нито за теб има значение как ще ти коментирам емоциите, нито за мен има значение какво точно вършиш, че да си променям мнението.
И след като станем от компютрите проблемът ще е налице. Ако ни дразни, по-добре да свършим нещо по въпроса, отколкото само да коментираме. Действия над думи. Няма нужда да се отчитаме пред някого. Доброто дело е добро дори и да няма свидетели.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Все пак мишките са най-умната раса на планетата. Ние сме чак 3ти.