.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Post Истина или оправдание ?

Здравейте ,
    пиша ви поради един сериозен проблем с моя приятел .. Така значи заедно сме от 8 месеца ( утре стават ) и всичко върви прекрасно .. или поне вървеше допреди около месец .. Започнаха едни такива караници за дребни неща , но бързо отшумяваха ( бяхме на принципа 5 дни сме добре 2 се караме ) И идваме до същинския проблем : как така за някои неща е изморен , а за други не ?! ( искам повече мъжко мнение тук , защото те са на " ти " с нещата ) давам следния пример : изморен е вечер като се прибере да ме чуе за 10тина минути , но преди това не е изморен да играе футбол ( понеже е футболист ) .. Боли го гърба за нещо си и ме обвинява мен , че не съм се погрижила за него , но не го боли за да играе футбол .. И понеже напоследък помага на баща си и не ни остава време да се виждаме много ( а когато не помага предпочита да отиде на аквапарк вместо да ми отдели 1-2 часа да се видиме .. )
    Ето например утре вместо да се видим той ще помага на баща си , защото аз не съм му казала да се видиме или не сме се разбрали ( трябвало винаги аз да правя плановете , защото съм по-отговорна ) Ами днес уж е изморен и го боли гърба , а e на рожден ден

Моля за някакви съвети , защото е малко кофти ии няма да издържа дълго ..

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ами такива сме жените - прилепчиви. Ако не ни обръщат 100% внимание, значи нещо куца.

Не е задължително действията му да показват, че не държи на теб. Просто обича футбола, обича да излиза с приятели и не обича да се отчита. Освен това, те приема за даденост, което също е нормално.

Но аз съм жена. Какво ли разбирам...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението

Но аз съм жена. Какво ли разбирам...
    Тук ако коментара е такъв поради написаното от мен , че искам повече мъжки мнения не съм искала да подчертая нещо или пр. .. Важни са и женските съвети , защото може и някоя друга да има или е имала такъв проблем .. А исках повече мъжки мнения поради простата причина , че може да знаят от какво идва всичко и т.н

Извинявам се ако има нещо

Град
    Варна
    Неее, просто изтъквам, че аз така виждам нещата. Мъжете може да мислят различно.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Сядаш и говориш с него.

Недей да си правиш погрешни изводи за неговото държание и отношение към теб, само заради това. Обича футбола. Да излиза с приятели. Обича свободата. Дай му я достатъчно. Не го карай непрекъснато да ти обръща внимание. Не, в никакъв случай не ти казвам да не излизаш с него: просто излизайте, но и той, и ти да си имате достатъчно време, за да се виждате и с други. Визирам приятели!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Защо не обърнете ролите? Забавлявай се и ти без него. Остави той да прави плановете за срещите ви.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не се опитвай да го откъснеш от хобитата му. Това по-скоро ще го отблъсне. Съгласна съм с dimitar_ak. Позабавлявай се и ти с твои хобита и приятелки.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Нормално е да има хобита и личен живот, не може да сте постоянно заедно и да правите всичко заедно...
    Ти нямаш ли приятели, хобита, интереси... ?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Тъпо е и още как. Мразя двойните стандарти.
    Сядате и говорите. Ако не стане, вади дебелия край - пълен игнор 1-2-3 дни, докато не се сети той да се обади и да направи плановете да се видите.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Тъпо е и още как. Мразя двойните стандарти.
    Какво значи двоен стандарт в случая?

anonymous708973
    Guest
    Боли го гърба, за да направят нещо заедно, но играе футбол?
    Не може да я види за час-два, но прекарва доста повече време в аквапарк? Дали му е хрумнало да я покани с нея?

Поне да е достатъчно доблестен да каже, че не му се говори по телефона/не иска да направи въпросното нещо, вместо да си намира тъпи и очевидно неверни оправдания. Много мразя да ме лъжат некадърно.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Боли го гърба, за да направят нещо заедно, но играе футбол?
    Не може да я види за час-два, но прекарва доста повече време в аквапарк? Дали му е хрумнало да я покани с нея?

Поне да е достатъчно доблестен да каже, че не му се говори по телефона/не иска да направи въпросното нещо, вместо да си намира тъпи и очевидно неверни оправдания. Много мразя да ме лъжат некадърно.

Точно това казвам и аз .. Той ме е канил с него , но аз нямах възможност да отида .. И да имам интереси и хобита излизам и аз.. дала съм му свобода , но не може той за едното нещо да е изморен , а за другото не ..

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от endorfina Виж мнението
    но не може той за едното нещо да е изморен , а за другото не ..
    Може. Това е начинът на мъжете учтиво да ни покажат, че не им се прави това, което ние искаме от тях. Казват, че са изморени.
    Виж, за болките в гърба не знам.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ама той верно супер тъпи оправдания си намира. Какво е това ти да измисляш срещите, защото си по-отговорна? Супер тъпо е това. Той ако иска да те види, няма да чака ти да се сетиш. Окей, има си свои хобита и интереси, ама вие не ходите ли заедно някъде като двойка? Смисъл 8 месеца сте заедно, не се ли събирате в компания? Макар че то вие едва излизате насаме, какво остава за компания и събирания. И аз не бих изтърпяла такова отношение, защото както каза ЛейдиДи, ние обичаме да сме търсени.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Излизаме да .. но още един проблем е , че не живеем много близо един до друг и както винаги той или помага или е някъде си не знам и аз и се виждаме края на седмицата за по кажи речи 2 дни .. Но тогава не е изморен да иска секс или нещо друго .. Започва да ми писва , а най лошото е , че преди 1 месец не беше такъв .. не знам на какво се дължи това

Град
    Варна
    Ми що не си поговорите, душата?

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Нещо май сте се изчерпили и определено трябва да излезете насаме.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Говорихме .. той си знае неговото и не ме разбира .. Примерно само вечер ни остава време да комуникираме и сега и това е мит , защото приятелите му се сърдили и го били предупреждавали и т.н

Град
    Варна
    На колко години е тоя младеж?

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    На колко години е тоя младеж?
    скоро направи 17 ..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от endorfina Виж мнението
    искам повече мъжко мнение тук , защото те са на " ти " с нещата
    Не е нужно да съм мъж, за да ми е ясна ситуацията.
    Момчето просто обича да играе футбол. Това е неговото хоби. Неговото лично време.
    А какво е твоето? Да го чакаш и да си зависима от неговите планове .. защо??
    Последвай примера му и вместо да му държиш сметка си намери твои ЛИЧНИ занимания.
    Това, че сте заедно не значи, че всеки от вас няма право на личен живот.
    Ако не прекарваш времето си в мрънкане, момчето може и да поиска да се видите, но не защото е задължен ..

Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Не е нужно да съм мъж, за да ми е ясна ситуацията.
    Момчето просто обича да играе футбол. Това е неговото хоби. Неговото лично време.
    А какво е твоето? Да го чакаш и да си зависима от неговите планове .. защо??
    Последвай примера му и вместо да му държиш сметка си намери твои ЛИЧНИ занимания.
    Това, че сте заедно не значи, че всеки от вас няма право на личен живот.
    Ако не прекарваш времето си в мрънкане, момчето може и да поиска да се видите, но не защото е задължен ..
    И кога казах , че нямам лични занимания ? Имам , както всеки човек , даже съм по-голяма от него и мога да ходя на места на който той не .. не е въпроса в това .. Не съм обсебващо същество за да го спирам да прави любимите си неща .. Прочети мнението на PinkPan7her и ще разбереш , защо реагирам така

Във всяка връзка настъпа момент на "рутина" в определен момент.Много важно е да успеете да го преодолеете.Предложи му да отидете заедно на аквапарк или пък да гледаш , как играе футбол.Момчето има хобита - не е нужно да ги харесваш, но не трявба и да ги отричаш.Дай му време, не се натрапвай и не прави планове за нищо.Когато сам почувства, че му липсва присъствието ти,сам ще те потърси.Иначе рискуваш, да се почувства притиснат от това,че няма време за себе си и... Успех

Цитирай Първоначално написано от mech7a7elka Виж мнението
    Във всяка връзка настъпа момент на "рутина" в определен момент.Много важно е да успеете да го преодолеете.Предложи му да отидете заедно на аквапарк или пък да гледаш , как играе футбол.Момчето има хобита - не е нужно да ги харесваш, но не трявба и да ги отричаш.Дай му време, не се натрапвай и не прави планове за нищо.Когато сам почувства, че му липсва присъствието ти,сам ще те потърси.Иначе рискуваш, да се почувства притиснат от това,че няма време за себе си и... Успех
    Аз съм му предлагала , но по неговата логика ако не кажа дата час и място няма да излезнеме или там каквото сме се разбрали .. Защо аз всеки път трябва да го питам искаш ли да се видиме ? Разбрахме се за авкапарка .. гледала съм го и как играе футбол ( пример : отивам аз в тях ..не сме се виждали отдавна и го питах дали ще играе вечерта той казва мога и да пропусна една вечер , не ми е за футбола .. и какво познайте направи ? ИГРА ФУТБОЛ , а аз го чаках сама на една полянка .. знам играе му се , но един път може да пропусне и аквапарк и футбол и всичко , за да бъде с мен .. защото пак казвам виждаме се по един път в седмицата .. )

Защо не поговориш с него.Кажи му,че се чувставаш един вид пренебрегната.Че имаш нужда да прекарате известно време на саме, че ти липсва.Виж как ще ти отговори и от това сама можеш да си направиш изводите,дали си намира оправдания, за да не се вижда с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си