Здравейте ,
пиша ви поради един сериозен проблем с моя приятел .. Така значи заедно сме от 8 месеца ( утре стават ) и всичко върви прекрасно .. или поне вървеше допреди около месец .. Започнаха едни такива караници за дребни неща , но бързо отшумяваха ( бяхме на принципа 5 дни сме добре 2 се караме ) И идваме до същинския проблем : как така за някои неща е изморен , а за други не ?! ( искам повече мъжко мнение тук , защото те са на " ти " с нещата ) давам следния пример : изморен е вечер като се прибере да ме чуе за 10тина минути , но преди това не е изморен да играе футбол ( понеже е футболист ) .. Боли го гърба за нещо си и ме обвинява мен , че не съм се погрижила за него , но не го боли за да играе футбол .. И понеже напоследък помага на баща си и не ни остава време да се виждаме много ( а когато не помага предпочита да отиде на аквапарк вместо да ми отдели 1-2 часа да се видиме .. )
Ето например утре вместо да се видим той ще помага на баща си , защото аз не съм му казала да се видиме или не сме се разбрали ( трябвало винаги аз да правя плановете , защото съм по-отговорна ) Ами днес уж е изморен и го боли гърба , а e на рожден ден

Моля за някакви съвети , защото е малко кофти ии няма да издържа дълго ..