.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Hybrid View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Бая късно ще заминаваш за Англия. Трудно ще си вземеш добре изпитите след последната година, англичаните се готвят от бая време за тях.
    Остани в България още една година - това е компромисно решение. Кандидатствай в университет в Англия. Така си връзваш гащите, ако скъсате с момичето. При това без да си скапваш шансовете за Англия.
    За изпитите не се притеснявам , Английският го разбирам повече от Българският (Буквално) майка ми и преди е била там и е учила Английска фиология (като бях малък тя беше даскалица (в друго даскало) , уча английски (сериозно) от 5-6 годишен цял живот съм по някакви програми воден , вкъщи с майка го уча и на даскало като ходя и там .. от 8 клас се подготвям за Матурата , и за Тойфел и като цяло за кандидат студентски , от другото се притеснявам

Но да идеята ти за годината е добра(ще я премисля) , само че ако не завърша в онова баровското даскало , няма да имам шанса за стипендия , и следователно Кеймбридж отпада като опция .. (майка ми , няма толкова пари , колкото там искат) ..
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-17-2012 на 10:19

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    За изпитите не се притеснявам , Английският го разбирам повече от Българският (Буквално) майка ми и преди е била там и е учила Английска фиология (като бях малък тя беше даскалица (в друго даскало) , уча английски (сериозно) от 5-6 годишен цял живот съм по някакви програми воден , вкъщи с майка го уча и на даскало като ходя и там .. от 8 клас се подготвям за Матурата , и за Тойфел и като цяло за кандидат студентски , от другото се притеснявам

Но да идеята ти за годината е добра(ще я премисля) , само че ако не завърша в онова баровското даскало , няма да имам шанса за стипендия , и следователно Кеймбридж отпада като опция .. (майка ми , няма толкова пари , колкото там искат) ..
    Кеймбридж далеч не е единственият университет в Англия.
    Обмислял ли си да се пробваш в Американския колеж тук, в България?

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Кеймбридж далеч не е единственият университет в Англия.
    Обмислял ли си да се пробваш в Американския колеж тук, в България?
    цялата идея на това да отида в Англия е да уча в Кеймбридж , иначе да Американския колеж също не е зле пък и ми е до гъза на около 60 км даже може и по малко да са.

Но Ако не замина сега с майка ми ще остана сам (буквално) на 17. всичките ми възрастни роднини са или починали или някаде из чужбина , или найстина много далеч от Кюстендил (дет живея)

Тоест 12 клас целия ще живея сам , което би било странно нз защо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си