.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Hybrid View

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    но ако отида там и се отдалечим (което ще стане неимуверно)
    никога повече няма да е същото , всичко ще се промени толкова много
    Естествено, че няма да е същото. И със сигурност ще се отдалечите.
    Не е изключено и да останете заедно, но трябва да си подготвен. И във всеки случай, ако момичето е наистина умно и прекрасно, тя няма да застане на пътя ти и няма да те спре. А ако те обича, ще те чака и ще работи по въпроса да се присъедини към теб като си завърши гимназия... или преди това, зависи от много неща.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Естествено, че няма да е същото. И със сигурност ще се отдалечите.
    Не е изключено и да останете заедно, но трябва да си подготвен. И във всеки случай, ако момичето е наистина умно и прекрасно, тя няма да застане на пътя ти и няма да те спре. А ако те обича, ще те чака и ще работи по въпроса да се присъедини към теб като си завърши гимназия... или преди това, зависи от много неща.
    Този пост ме накара да се замисля , доста ( ще и го покажа довечера ) сигурно ще замина което значи , че от утре почвам пиене (сбогуване) с всеки приятел докато не замина (поне да си изкарам лятото , кат пич )
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-17-2012 на 13:22

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    [QUOTE=LadyDi;10280585] Естествено, че няма да е същото. И със сигурност ще се отдалечите.

Понякога сърцето казва много повече от разума.Не смятам,че образованието в България е скапано и не е на ниво.А,ако останеш тук,кой те кара да учиш в БГ университет?Замислял ли си се Американския колеж в Благоевград?Всичко се преподава на английски,усъвършенстваш си езика максимално,защото се преподава от американци,с американски акцент и американски термини,и в същото време получаваш и отлично образование,което мисля,че се признава и в чужбина,ако все пак решиш да заминеш.Нали майка ти е там?Защо трябва да заминаваш сега и да прецакваш всичко тук,за да бъдеш сред нацупени и консервативно мислещи англичани?Ако се потрудиш,изкарваш добри оценки дори и в БГ университет,можеш да си намериш хибава работа-било като асистент в университета,било от някой от стажовете,където ви изпращат в края на образованието.Аз не бих прецакала нещата,при положение,че бъдещето ми няма да избяга.Не бих искала да се окажа сама в чужда държава,само с майка си,която навярно ще работи по цял ден и ще се връща уморена и няма да има много време за теб,без приятели,без роднини и най-вече БЕЗ ЛЮБОВ.Защото не бих искала един ден да се събудя до поредната к*рва след поредния купон(ама англичаните не са от най-забавляващото се поколемие се,не очаквай купони и дискотеки) и да си задам въпроса:"Защо изоставих единствената си истинска любов така лесно?".Да,това е може да е истинската ти любов.Нищо,че си едва на 17.Познавам хора,които и до ден-днешен не обичат половинките и дори съпрузите си,колкото първата си любов,която са изоставили.Аз съм на 19 и имам връзка от 4 години и половина и също направих компромис-останах да уча в моя град,за да сме заедно.Защото знам,че разстоянието убива връзката и чувствата замират.И понякога е по-добре да направиш компромис в образованието,отколкото в любовта.Образование винаги можеш да получиш,а ако имаш късмет и връзки,и без него можеш да живееш добре.Но любовта не се намира всеки ден.много често ученическата любов е една от най-силните и за мен НЕ си заслужава да я изоставиш заради едно неочаквано и съмнително бъдеще в чужда държава.Там можеш да отидеш винаги,но любовта си не можеш да имаш от разстояние.За мен любовта е най-силното чувство на този свят,това,което ни прави по-щастливи,по-доври,по-живи,по-истински и много често ни показва вярната посока и нищо не може да ме накара да я изоставя.Помисли и от тази гледна точка,не мисли само за пари и образование...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си