- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Труден избор!
На пръв поглед лондончаните са сбирщайн от всякакви националности и гледайки ги по улицата си казваш,че са много либерални,не са расисти,винаги усмихнати,весели и щастливи.Но това изобщо не е така.Те винаги са били и ще си останат задръстени консервативни хора,които не признават никакъв вид забавления за младите(ако музеите и изложбите са идеала ти за забавления,довре си дошъл там).Имам познати,които от години работят там и това е самата истина.Аз винаги съм била на това мнение за англичаните,без да съм ги опознала отблизо,но те просто ми го потвърдиха.
По-темата.Да,естествено,че ще бъдеш аутсайдерър.Те дори няма да знаят къде е родината ти на картата на света бе,човек?А после другите ми говорят как си щял да си намериш приятели...Манталитета на тези хора е на светлинни години от нашия.Ти си млад,амбициозен човек,готов за развлечения,а те са едно потискащо националистично племе,за което е почти невъзможно човек от друга националност да се повиши в нещо повече от барман или танцьор,дори и с образование.Такива са-националисти до няма и къде.И да получиш най-доброто образование,с много кръв и пот би стигнал до работа по специалността,защото си се родил българим.А,да получиш английско гражданство е като да се подготвяш за матура и кандидатстудентски изпит по история едновременно.Трябва да знаеш цялата история на Англия и да се явие на изпит,и чак след като го издържиш,ще получиш гражданство,с което имаш шанс за хубава работа.Преди това си продто поредният жалък емигрант от страна,за която 80% от англичаните дори не са чували.Това е жестоката истина.Да си българин в чужбина е като да си ром в България.Приемете го и стига сте го надъхвали с напразни надежди за хубаво бъдеще и прочие...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!