- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- molq pomognete ..
С приятеля ми го правихме с презерватив.Презерватива се спука и той още не беше сварвил. И въпроса ми е има ли жероятност да се забременее така,защото много се притеснявам.Цикала трябжа да ми дойде утре,но попринцип ми идва жинаги по-рано от датата и затова се притеснявам. Вчера си направих Shure check и показа,че не съм бременна.но това не е сигурно,защото на мене все още не ми е закусняло. Моля ви, помогнете !
Последно редактирано от tanynka852 : 07-20-2012 на 08:36
Тук се пише на кирилица.
Не си била в овулация, той не е свършил, не си бременна.
Теста се прави 14 дни след половия акт, или 1 ден след закъснението.
Сори, не се научих да чета шльокавица ;(
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Благодаря !![]()
Кога си направи теста? Колко време след рисковия полов акт?
А кога правихте секс с приятеляти ти? До колкото видях не си уточнила кога...
Знаех си,че става въпрос за темата за врачки във форума т.е. култовия въпрос може ли да съм бременна.
Вероятността да си бременна е много малък. Той не е свършвал, ти не си в овулация. Скъсан презерватив не е равно на бременност.Успокой се. Притеснила си се и затова цикълът ти не е дошъл по- рано най- вероятно. ще дойде.
Тестовете за бременност винаги са отрицателни ден-два след акта.Чака се поне 2 седмици
20 дена
правихме на 1 този месец
какви са тея глупости .. №10