.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Неща , които никога няма да му кажа !

Пиша това писмо ,което никога няма да изпратя .
    Пиша за да излея болката и нерешителността от ситуациата ,в която съм попаднала .

Мили мой Г. ...!
    Колкото и добре да ме целува ,колкото и добре да ме кара да се чувствам в ласките му ,колкото и хубави неща да ми казва,той никога няма да бъде за мен онова , което ти беше... Той е неспособен да накара сърцето ми да бие за него, така както някога биеше за теб.Неспособен е да ме кара да се чувствам по начина по-който ти ме караше да се чувствам , той никога не е идвал нощем в сънищата ми така като ти правеше всяка вечер,той никога не е бил постоянно в мислите ми , така както ти беше... Неспособен е също и да запълни празнотата , която ти остави вътре в мен....Неспособен е да излекува раните ми или пък да изтрие спомена за теб...Не отричам , че в прегръдките му се чувствам желана , а целувките му ме карат да искам още и още...Не отричам и че ме привлича ,но единственото чувство , което събужда в мен е страст и желание за още малко време в свят в който знам , че аз определям правилата...!Да известно ми е , че той умира за мен и всеки път щом пожелая аз бях негова...и така до следващия път в който реша , че се нуждая от моето малко бягство от реалността в която още ми липсваш !Изглежда , че съм се превърнала в теб , разбивах сърцето му ,и го използвах ...Мразех това мое ново аз , но ти ме направи такава !!!!!
    Обичам те и ще продължавам да те обичам ... !
    Последно редактирано от gabby1995 : 07-17-2012 на 12:07
    На много малко хора им пука НАИСТИНА! Другите са просто любопитни!

-----------------------
    Все попадам на неподходящи . . в това ми е таланта . . . . !

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Аз мога да кажа само едно. Много, много жалко за момчето, което залъгваш докато още въздишаш по Г.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Порасни.

Залъгваш едно невинно момче и го използваш, защото все още обичаш Г. Тъпо е. И спри да го правиш. Щом нямаш чувства към въпросния Х, то тогава го зарежи. Не си играй с чувствата му.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Не си търси заместител!Така нараняваш и него,и себе си...Кажи му истината,цялата истина...Така ще постигнеш вътрешен мир и спокойствие.Да,ще го нараниш и ще те намрази,но и ще продължи да те обича.Ще стане твое копие.Но това,което правиш в момента,го убива още повече-бавно,но сигурно.Бъди честна с него,със себе си и пред света.Само така един ден можеш да продължиш напред...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

И тогава защо си с Него?

сигурен съм че бившата мисли същите неща но никога няма да ми ги каже,странно нещо сте вие жените//

NIKOGA NQMA DA MU KAJA 4E GO OBI4AM VSE O6TE I E VSI4KO ZA MEN SAMO ZA6TOTO E ZAEDNO S MOQ PRQTELKA !!! UVAJAVAM TQHNATA VRUZKA NO NE ISKAM DA SE MESQ !!!

Прочетох първия ред от писмото и последния. Изовд: too much chalga.
    Не можеш ли без толкова лигавщини да му кажеш, че още го обичаш? (тоя Г.) . И че е всичко за теб, и че не можеш да го заместиш с никого. Баста, кви са тия чалга обяснения за ласките, прегръдките и т.н. Сериозно, Планета наистина уврежда мозъците ви...
    Другото, наистина като другият е толкова недостоен, ами остави го бе, жена. Най-накрая от 2 стола на земята.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ама тя ги обича различно бе. Единият със сърце, а другият с п....а (уф ама съм простак).

Да, прочетох го сега цялото...
    Какво да ти кажа, не знам дали този Г. е задник или добро момче, но ако е от втория тип, едва ли ще му стане приятно да му пишеш как с другия ти е много страстно и т.н.
    Същевременно за другото момче е доста грозно да пишеш такива неща за него.. че го използваш, че ти е все тая за него и т.н.

Изобщо замисляш ли се за тях двамата и как постъпваш? Сякаш мислиш само за себе си, ти как се чувстваш и т.н.
    Изясни си ситуацията и избери единия.. баси.

А може би трябва да се замислиш и за това: "Все попадам на неподходящи . . в това ми е таланта . . . . !" .. да поработиш върху това, освен ако не обичаш да си във вечна драма.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Неща, които никога няма да ѝ кажа

Драга .......,
    Откакто си тръгна, животът ми сякаш започна отново. Преоткрих стари приятели, загубих някои излишни, намерих и нови. Това, от което най-много се страхуваше, стана - ебах се с друга и го направих, за да ти отмъстя, макар и след като вече не сме никакви. Всичко, което сега правя е за отмъщение - да си отмъстя на теб и на другите, които ме предадоха. Дано никога не си щастлива с друг. Мразя те.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Прочетох първия ред от писмото и последния. Изовд: too much chalga.
    Евала, ей! Никога няма да ме разочароваш с твойте постове
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Всичко, което сега правя е за отмъщение - да си отмъстя на теб и на другите, които ме предадоха. Дано никога не си щастлива с друг. Мразя те.
    И това са думи,написани от мъж?!
    Сори,но не се сдържах ...
    Иначе едно голямо "БРАВО!!!" на бившата ти,че се е отървала от теб!!!Никой не е толкова скапан/гаден/лош,че да е заслужил човек с подобно мислене до себе си

По темата:Авторке,не обичаш нито единия,нито другия Просто си привлечена и към двамата.Ако обичаше първия никога нямаше да напишеш,колко сте страстни със сегашния ти Само не разбирам,защо разиграваш новия?!Ясно,че не ти се стои сама ама преди да бяхте започнали нямаше да е зле да му изясниш как стоят нещата,вместо да залъгваш него (и теб самата),че нещата между вас са супер
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

не е честно да използваш някой за да забравиш друг.. не е честно спрямо него.. дори спрямо теб.. мислиш за предишния ти приятел, обичаш него. Това момче не го заслужава това, не му го причинявай.

Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    И това са думи,написани от мъж?!
    Сори,но не се сдържах ...
    Иначе едно голямо "БРАВО!!!" на бившата ти,че се е отървала от теб!!!Никой не е толкова скапан/гаден/лош,че да е заслужил човек с подобно мислене до себе си
    Ако знаеше каква отрепка е бившата ми, друго щеше да кажеш И следващия път ще е по-добре да се сдържиш.

Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Ако знаеше каква отрепка е бившата ми, друго щеше да кажеш И следващия път ще е по-добре да се сдържиш.
    Отрепка или не - ти си си я избрал
    Ако ще и най-големия боклук да е на тоя свят само един слабохарактерен женчо би написал подобни неща.
    Правиш всевъзможни неща напук на нея и на други хора вместо да си гледаш собствения кеф.А може би ти доставя кеф да правиш неща,само защото на еди-кой-си няма да му хареса?!
    И за к'во са тия пожелания?!Явно още не си я преживял,защото ако беше нямаше да пишеш глупости ...
    Това мъжете сте странни същества Ти си,може би,5-я от когото чувам (в случая чета) подобни "пожелания" ... Как пък от едно момиче не чух да "пожелава" подобни неща на мъж
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Отрепка или не - ти си си я избрал
    Ако ще и най-големия боклук да е на тоя свят само един слабохарактерен женчо би написал подобни неща.
    Правиш всевъзможни неща напук на нея и на други хора вместо да си гледаш собствения кеф.А може би ти доставя кеф да правиш неща,само защото на еди-кой-си няма да му хареса?!
    И за к'во са тия пожелания?!Явно още не си я преживял,защото ако беше нямаше да пишеш глупости ...
    Това мъжете сте странни същества Ти си,може би,5-я от когото чувам (в случая чета) подобни "пожелания" ... Как пък от едно момиче не чух да "пожелава" подобни неща на мъж
    Това си е твое мнение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си