.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Exclamation Как да премахнем вагиналните гъбички

Мола кажете как с природни средства да се премахнат вагиналните гъбички? Търсих и намерих един начин обелва се скилитка чесън и се слага във вагината, но не разбрах как да я извадим?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Щях да напиша един медикамент, но е в нарушение правилата на форума. Отиваш на лекар и каквото той ти препоръча.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Отиди на лекар.
    Остави ги тия бабини деветини.

Ти нормална ли си да си сложиш чесън във вагината? Сериозно...
    Какви ли не неща ви хрумват.
    Чесънът гори!! Повярвай ми ще се осакатиш за цял живот.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Това е страшно!!! Отиди на лекар.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Фен Аватара на sambadance94
    Град
    Пловдив
    Какви чесъни бе момиче??? Ти нормална ли си.. Това е работа само на лекаря, ще ти изпише най-подходящото за точното ти състояние! НЕ ХАПЕ! Никога не си поставяй сама диагнози и лечения!

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Най-добре е да отидеш на лекар..
    Иначе това което аз съм ползвала за гъбички е ***********
    Последно редактирано от kalpazanka : 07-21-2012 на 17:33 Причина: Предписание на медикамент

Повече от фен Аватара на mechone
    Цитирай Първоначално написано от BEaUty_girl Виж мнението
    Мола кажете как с природни средства да се премахнат вагиналните гъбички? Търсих и намерих един начин обелва се скилитка чесън и се слага във вагината, но не разбрах как да я извадим?
    НЕ се обелва, щото ще се изгориш!!!!!!!!!!!!!!!!!! Слагаш необелената скилидка в марля,завързваш с конец, буташ си я отдолу вечерта преди да легнеш, като станеш я махаш, миеш се и всичко е наред. Това го правиш 1-2 пъти в седмицата.

Цитирай Първоначално написано от mechone Виж мнението
    НЕ се обелва, щото ще се изгориш!!!!!!!!!!!!!!!!!! Слагаш необелената скилидка в марля,завързваш с конец, буташ си я отдолу вечерта преди да легнеш, като станеш я махаш, миеш се и всичко е наред. Това го правиш 1-2 пъти в седмицата.
    Момиче, виждала съм изгаряния от чесън и аз самата, го ползвах за горене.
    В НИКАКЪВ случай не си го слагайте това нещо във вагината!!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от BEaUty_girl Виж мнението
    Това ми прилича на рецепта против вампирско изнасилване

Отиди на лекар и той ще ти предпише, не само мазило вероятно.

Супер фен Аватара на zoreto
    С въпросния чесън такава бяла можеш да си направиш.Иди на лекар да ти каже какво е и как да се лекува. И ако са гъбички имай предвид едно 30-40 лв заминаха .

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Щях да напиша един медикамент, но е в нарушение правилата на форума. Отиваш на лекар и каквото той ти препоръча.
    Това
    +
    Пусни си и кръвна захар.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

как да премахнем вагиналните гъбички

на този въпрос може обширно да се говори.разбира се че лекарите биха изписали правилното лекарство но това повлиява за известен период и толкова . що се отнася до лекарства на мен лично най ми повлия низорала само дето има доста странични действия . истината е че за да изчезнат се свежда до минимум захарта и хляба и двете обаче тъй като гидините с това се хранят някой ще каже че не е така само че месец без хляб и захар значи изчистване от всякакви течения и гъби да знаете което обаче не значи че трябва да се гладува човек се храни иначе с всичко друго в каквито количества желае

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си