.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Повече от фен Аватара на Teenhelp1

Подарък за рожден ден ?

Приятелката ми скоро ще има рожден ден и си мислех да й подаря един голям букет защото е по-романтично,но пък се чудя е удачно за рожден ден.
    Тя даже не искаше подарък защото преди това имаше имен ден и й подарих нещо,което беше по-скъпичко.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Зависи от момичето.
    Аз лично хич не бих се зарадвала на голям букет Нещо не ме кефи мисълта да ми подарят примерно 101 мъртви рози,за които е дадена голяма сума пари и които ще изхвърля след като изсъхнат ... и никакъв спомен няма да ми остане Като ще е цвете,то поне да е в саксия
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

bump

Мен пък идеята за големия букет ми харесва. Наистина е много романтично. Но сякаш идеята за цвете в саксия би ми допаднала повече, но ако приятелката ти много много не обича да полива цветята после да не се учудиш, защо цветето е пожълтяло ._. Абе и двата подаръка са хубави. Най- добре е ти да избереш кое от двете

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Вибратор !
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Зависи от момичето.
    Аз лично хич не бих се зарадвала на голям букет Нещо не ме кефи мисълта да ми подарят примерно 101 мъртви рози,за които е дадена голяма сума пари и които ще изхвърля след като изсъхнат ... и никакъв спомен няма да ми остане Като ще е цвете,то поне да е в саксия
    Спомена е този,които се крие в умът ти,а не пред очите ти

Изненадай я с букет (имаш избор от много различни цветя....не е казано,че трябва да са рози,разбери кое и е любимото цвете) Можеш да и вземеш сребърна гривна или обеци,но нещо нежно и женствено ..или просто я изведи в някой Молл и виж какво и хваща окото (все пак е жена няма как да остане хладнокръвна в такъв голям Търговски Център където всичко е направено само за жени)И най-вече наблегни на хубавата картичка с нежното послание...Успех

Град
    ^ Е,сори,но с подобен подарък в ума ми няма да има нито един положителен спомен (вече казах защо) А и предпочитам да ми подарят ако ще и едно сувенирче за левче,но да мога да му се радвам,от колкото да тая спомен,който искам или не с времето ще избледнее ...
    А и момичето е казало,че не иска нейния отново да дава повечко пари за подарък.Ако съм на нейното място и моя ми подари нещо скъпо,въпреки че съм го предупредила да не го прави ... Ами ще се почувствам куцо,защото не е уважил желанието ми
    Последно редактирано от 3oPuTy : 07-19-2012 на 11:00

Мисля,че ще остане букета,но може взема едно цвете или няколко изкуствени и другите като увехнат тези да останат за спомен.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Teenhelp1 Виж мнението
    Мисля,че ще остане букета,но може взема едно цвете или няколко изкуствени и другите като увехнат тези да останат за спомен.
    МОЛЯ ТЕ кажи,че се шегуваш за изкуствените o.O МОЛЯ ТЕ,МОЛЯ ТЕ,МОЛЯ ТЕ ... :X

Това е рожден ден, не сватба. Не е нужно да остава спомен за цял живот.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

ООООооооо недей с изкуствени цветя!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А и всеки човек с мнението си...Имах един приятел които го обичах изключително много,подари ми един часовник на Ла Кост..след всичко лошо аз изхвърлих този часовник,но спомена за подареното и начина по които го е направил е много по-важно от това да седи на ръката ти на шкафчето до теб или някъде другаде..Пак казвам мое мнение,но все е жест и това е важно...Но няма как да не и купи нищо,все пак това и е рождения ден!

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    цветята са добре, но й вземи и нещо. Съвет от опит - когато жена каже "не ми взимай нищо", то това означава "вземи ми нещо, каквото и да е, може да е малко, ама да е подарък, щото иначе ще ми е кофти, че само ти не си ми подарил нещо", примерно. И в този случай се опитай да не бъдш банален с подаръка
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    МОЛЯ ТЕ кажи,че се шегуваш за изкуствените o.O МОЛЯ ТЕ,МОЛЯ ТЕ,МОЛЯ ТЕ ... :X
    Не ама явно отпада.

Hayashi
    Така е ще има още много рождени дни.

carrieee
    И аз си мисля,че спомена от жеста, които съм направил ще остане,а не самия подарък както и при теб.

prosto_chovek
    То аз я усетих като каза да ми каза да не взимам нищо много е гадно като жените казват всичко на обратно.Странна работа...

Повече от фен Аватара на bwef
    Знаеш ли, в интернет някъде имаше една историика, че момче подарило на приятелката си 11 живи рози и една изкуствена и и казало, че ще я обича докато и последната роза увехне, можеш да направиш същото ако не те притеснява, че го има в интернет, а не е авторско

Оооо,да това е страхотно

Град
    Цитирай Първоначално написано от Teenhelp1 Виж мнението
    Не ама явно отпада.
    Аз свързвам изкуствените цветя със смъртта и погребенията Бях гледала няк'во предаване преди 2 години,в което се говореше,че при еди-кой-си народ на гроба на починал се слагат само изкуствени цветя и от тогава ми се е набило в главата.Да не говорим,че българите също масово ги ползват за такива неща
    Вярно има много красиви изкуствени букети,които могат да се използват за аранжировка,но за подарък - по-добре не.

http://www.youtube.com/watch?v=vYMxOzxKYYo Мисля, че това ще и хареса

Цитирай Първоначално написано от HatersGonnaHate Виж мнението
    +1 идеята е страхотна ...

Това за розите съм го чел мислех и аз да пробвам същото.

Цитирай Първоначално написано от HatersGonnaHate Виж мнението
    Тази песен я знам. Да харесва ми.

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    Бутилка Бургас 63 !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си