.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Повече от фен Аватара на Кенпачи

Фитнес + кик - бокс

Здравейте ! Тренирам фитнес вече 2 години и съм решил да запиша кик - бокс в Пловдив.Наясно съм ,че тренировките в бойните спортове са доста интензивни и това може да бъде причина за загуба на тегло.Но не искам да губя мускулна маса ,a да продължавам да си развивам. Каква диета използвате ? Високо въглехидратна и високо протеинова или някакви други ? Взимате ли глутамин или BCAA за възстановяване ? И как съчетавате 2та спорта ?

animal stak + animal pak и даже ша качваш чиста маса

Стака не съм го пробвал ,но пака е много добър

Мега фен
    Зависи от храната ти. Може да го използваш в твоя полза.

Повече от фен
    да тренираш БИ и в същото време да качваш мускул е почти мисия невъзможна, освен ако не си абсолютно начинаещ или на много сериозен зоб.

Мега фен Аватара на Chacho
    Увеличи храната и си се храни с ВВД. След тренировка ти трябва яка захранка, щото ще ти идва като тежко кардио. Колко ще качваш, ако въобще качваш, зависи от тялото ти.

Ще трябва да си намериш сплит, който се съчетава с тренировките ти по кикбокс. Като за начало опипай почвата в бойното изкуство, за да разбереш как могат да се допълват, къде си пречат и най-вече кое от двете ти е по-приоритетно.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Не е нужно да зобиш . Имам толкова примери около мен ..БИ фитнес тичане адски тренировки,но и много храна...

Като за начало ще започна с 3-дневен сплит в залата и толкова в БИ. Ще си купя BCAA за възстановяване и ще обръщам най - голямо внимание на храненето. Важно е човек да има желание . Благодаря за съветите!

П.П На зоба не съм му голям фен.

То проблемът е, че в БИ не можеш баш-баш да тренираш както ти си искаш, а ходиш определени дни, по определено време и правиш упражненията, които ти се казват. След тренировка за гърди и трицепс, като ми кажат 50 лицеви в залата и загивам, пък и за чиф са ти. При мен винаги фитнесът се е съобразявал с БИ.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Taка е ... Чачо , ти какво БИ тренираш ?

Мега фен
    Личи си ,че си нормален и само се правиш се луд Докато релефа СИ Е луд

Цитирай Първоначално написано от Кенпачи Виж мнението
    Taка е ... Чачо , ти какво БИ тренираш ?
    Най-вече таекуондо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си