- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Семена от чия
Това не предполага горене на мазнини..Jesus facepalm..
Да,пълен ужас е както и елдата и другите подобни храни дето преди съм ял в големи количества като овес и трици - храни за прасета.....Като си спомня как съм ги и мешал няколко вида овес трици елда и направо ми става лошо...
Напротив. Явно толкова разбираш... Омега 3 се свързват с рецептори, които сигнализират на ДНК да активизира гени, които ускоряват изгарянето на мазнини и предотвратява тяхното отлагане в тялото. Затова спри да се правиш много знаещ, че ми става смешно.
И ако наистина си пробвал чия, тя ще ти стане една от любимите храни.
JuStIc3, не мога да разбера защо продължаваш питаш, като искаш да пробваш си купи. И Chacho, ти каза че се е чувствал по-издръжлив.![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
пробвай със семенници
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Аз пък си точа спермата в чашки замразявам я в спринцовки и после си бия за кеф)
Bathory не ти си човекът който ще каже колко разбирам..Яж си семенцата за прасенца там и си се кефи..Без ясно изграден хранителен режим съобразен с куп работи за максимални резултати може да си пукаш колкото искаш семенца..
Ако достигнеш преклонната възраст за плажен културист от около 35 години (нямам информация каква химия вземаш) и започнеш ли да се разпадаш на части както Mистър България, друга песничка ще запееш.
Haters always gonna hate.. Без резултати това можеш да правиш.
Тази тема я виждам за 10 път сигурно и пак го прочетох 'семена от чикия' *facepalm*
Имам си резултати, не се притеснявай. Няма какво друго да кажеш. В момента съм с 18-19% подкожни мазнини - 165см/58 кг. Добре ли е?!) Знам как да се храня и спортувам, като не знаеш си мълчи..
Не ,не е добре. То си личи колко знаеш,къде съм тръгнал да споря с дамите ,направо не ми го побира акъла .. Трябва да си го запиша на шибания монитор си туря една бележка 'спори само с хора,които тренират' .....![]()
тука яко сеир правите![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Това е нещо обичайно за тийнпроблемАма за тва влизам тук да се посмея.. Няма кво да се научи от тук
ей, аз колко съвети съм ти дал, я недей така![]()
sapphire5![]()
DownloadVirus, тренирала /с любителска група/ съм 2 години планинско колоездене, няколко месеца винг чун, сега се занимавам с кросфит ... Това че си се бутнал във фитнеса не те прави спортист /не казвам, че аз съм/. Направо ми омръзна от теб и компетентното ти мнение, което можеш да си завреш *****. Тъпичко ти стана като те затапих и че не си прав за омега 3, и сега се чудиш как да си избиеш комплексите.![]()
Не се чудя,казвам ти,че може да си дъниш колкото искаш омега 3 и да ядеш семенца и като режима ти е квот да е и се утешаваш с едните семенца ще си останеш само психически удоволетворен..
Това е така. Разбира се, че трябва режима да е както трябва, за да има ефект. Те семената не вършат чудеса, но наистина има разлика с тях и без тях. От 3-4 месеца си ги хапвам, може и повече и затова мога да сравнявам.![]()
първо се пише чиА. Имам вкъщи, хапвам преди тренировка основно. Според приказките, ацтеките с една кафяна чашка са карали цял ден. Аз го правя по следния начин - накисвам вечерта семената с малко вода и то се желира един вид само. Няма определен вкус, но засища и съдържа бая вещества, които са полезни и за трениращи и за нетрениращи, така че е хубаво нещо, за закуска най - вече![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
И тук масовата спекулация,ацтеки мацтеки и глупости ,чудят се хората как да си пробутат боклуците..Всяко племе си има нещо основно,от което оцелява.Като оцеляват на червей и термити,ще ходя в гората да ги ловя и ще ги ловя с мухи
![]()
магазина. Има ги тук в Люлин в билата, иначе по био магазините, виждал съм да ги продават и по магазините, дето продават зърнени храни, тия, дето можеш да си вземеш и киноа, амарант и прочее. Чиата е хубава, само не очаквай някакъв вкус![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Забъркай с 1 кг захар и мед и ще се оправи вкуса