.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Град
    sofia

Smile Искам татус.

Здравейте
    Знам, че не съм първият тинейджър който иска татус, но съм си решил че ще си направя!!!
    Моля ви посъветвайте ме!!! Къде има добри и качествени студия в София и приблизително колко може да ми струва татуировка на кръст с крила около 25 см. на ширина и 18 на височина ????
    Благодаря ви предварително!!!!

Отиди и попитай

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Цитирай Първоначално написано от Anonyss Виж мнението
    Отиди и попитай
    отиди и попитай, да. ние не сме татуисти

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Колко точно не можем да ти кажем, цената зависи от студиото, мастилото и най-вече голямината и. Имай в предвид, че колкото по-голяма е, толкова по-скъпо ще ти излезе.

Голям фен Аватара на notlike
    Ако си на под 20, ще съжаляваш. Трябва да си с акъла си, татуировката се прави веднъж, но не се маха.. освен ако не искаш да ти изгорят кожата, разбира се. За мен е безполезно да си правиш татуировки - не го казвам, защото съм толкова набожен християнин, просто е опасно и може какви ли не болести да се хванат - дори и иглата да е нова, всичко да е ОК, мастилото си е вид отрова и не е изключено да ти направи бела. Не казвам, че това задължително ще се случи, но го имай предвид... освен това татусите омръзват с годините, и това знай.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Омръзват, ако ги направиш на място, на което да си ги виждаш. Не стресирай излишно човека!

Ако не знаеш каква точно татуиировка искаш и се колебаеш, много добре си помисли дали наистина искаш да си я направиш. Мога да ти предложа да прочетеш една статия за най-честите причини за татуировки, смислени и безмислени

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си