.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Има ли опасност за здравето ми?

Здравейте.От 1 година близо се боря с килограмите.Имам невероятна воля и от юни месец миналата година не съм ял НИКАКВИ : тестени изделия като хляб, закуски, макарони и каквото се сетите ; сладки неща: вафли,торти,шоколад, сладолед и т.н. Бяф близо 90 кг, сега съм 72 и се чудя дали има опасност да се разболея от нещо?Изобщо има ли опасност за здравето ми? Откакто спазвам диетата не съм имал проблеми, но все пак..Междудругото си ям всичко друго което има вкъщи: плодове,зеленчуци, манджи,месо(пилещко),картоф и, ориз, скара - това общо взето ям от година насам.Закуската ми е малко странна- кисело мляко + банан.Искам да стана 70 кг и съм близо до това, но ме интересува като не искам повече да отслабвам как да променя начина си на хранене, така че да си остана 70 кг. Какво да включа в менюто си?На 16 години съм.Благодаря предварително за отговорите.
    Последно редактирано от nekulturen88 : 07-21-2012 на 07:52

Мега фен Аватара на strawberry88
    Според мен няма опасност.

Мерси.А мога ли да ям примерно по два банана на ден, защото съм чул, че повече от един не трябва?

Мега фен Аватара на Colouring
    Според мен можеш, но трябва да знаеш, че са доста по-калорични от ябълките, примерно. Но пък засищат, което е голям плюс.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Няма страшно, -20 кг. за година не е нездравословно, вииж -20 кг. за месец вече е лоша работа. Евалата ти правя за волята, браво
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мерси много.Доста познати ми се възхищават,освен баба ми(-_-), която мисли, че може да се разболея ако продължавам.А искам още 2кг да сваля.Но имам една голяма въпросителна - как да се храня след като постигна целта си?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Така, както си се хранел и докато си я постигал. Ако се върнеш към стария си начин на хранене, естествено че ще качиш, нищо чудно до една година да си станеш отново същия.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Така, както си се хранел и докато си я постигал. Ако се върнеш към стария си начин на хранене, естествено че ще качиш, нищо чудно до една година да си станеш отново същия.
    Е ако пак се храня така, няма ли да продължа да отслабвам? А аз не искам повече.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ами да, ако имаш за сваляне, ще свалиш. По същата логика ако се храниш като преди, ще качиш.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си