.
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Threaded View

Неща , които никога няма да му кажа !

Пиша това писмо ,което никога няма да изпратя .
    Пиша за да излея болката и нерешителността от ситуациата ,в която съм попаднала .

Мили мой Г. ...!
    Колкото и добре да ме целува ,колкото и добре да ме кара да се чувствам в ласките му ,колкото и хубави неща да ми казва,той никога няма да бъде за мен онова , което ти беше... Той е неспособен да накара сърцето ми да бие за него, така както някога биеше за теб.Неспособен е да ме кара да се чувствам по начина по-който ти ме караше да се чувствам , той никога не е идвал нощем в сънищата ми така като ти правеше всяка вечер,той никога не е бил постоянно в мислите ми , така както ти беше... Неспособен е също и да запълни празнотата , която ти остави вътре в мен....Неспособен е да излекува раните ми или пък да изтрие спомена за теб...Не отричам , че в прегръдките му се чувствам желана , а целувките му ме карат да искам още и още...Не отричам и че ме привлича ,но единственото чувство , което събужда в мен е страст и желание за още малко време в свят в който знам , че аз определям правилата...!Да известно ми е , че той умира за мен и всеки път щом пожелая аз бях негова...и така до следващия път в който реша , че се нуждая от моето малко бягство от реалността в която още ми липсваш !Изглежда , че съм се превърнала в теб , разбивах сърцето му ,и го използвах ...Мразех това мое ново аз , но ти ме направи такава !!!!!
    Обичам те и ще продължавам да те обичам ... !
    Последно редактирано от gabby1995 : 07-17-2012 на 12:07
    На много малко хора им пука НАИСТИНА! Другите са просто любопитни!

-----------------------
    Все попадам на неподходящи . . в това ми е таланта . . . . !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си