- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мм.. Незная какво да правя..
Имам малък проблем .. Имам си приятел и той държи на мен, както и аз на него. Чувствам се добре когато е покрай мен и постоянно си мисля за него докато го няма. Така е и сега но нещата са малко по-различни. Онзи ден бившето ми гадже ми писа по скаип да излеземе да се видиме, но аз му отказах. Един, два дена след това го засекох на пътя и претръпнах. Няколко пъти бях на косъм да нарека сегашното ми гадже с името на бившия ми и щеше да стане много гадно.. Как да изкарам бившето копеле от главата ми.. ;х помогнете моля ви.. Мерси предварително.
Нормално е , от части поне. Все пак си спомнила за миналото и времето , в което си била с него. Щом твърдиш, че обичаш настоящия си приятел и държиш на него - просто не мисли за бившия, вече той няма място в твоя живот.
Когато се сетиш за бившия(той те потърси, засечете се някъде-няма значение), се замисли за отрицателните му черти и за положителните на сегашния ти приятел.
най-добре сподели на гаджето ти за твоя бивш, кажи му че ти се обажда и ти пише.
^О не.. И какво ще направи гаджето и? Най-много да се стигне да някоя разправия.
Това минава с времето. Прекарвай повече време с твоя приятел и така постепенно ще забравиш за бившия.
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
не е хубаво да криете неща един от друг, представи си че ти се обади когато си с него.. ще го излъжеш ли ? Най добре му сподели, кажи му че те търси и не ти е приятно, така поне няма да ти е толкова притеснено.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
И защо да го зареже след като и е добре с настоящия приятел. Това, че бившия и я притеснява и и досажда не означава, че тя задължително трябва да спре да живее, защото той не и е излязъл от ума. Тя така ще го забрави и ще си бъде happy с сегашния.
Просто ограничи контактите си с него до минимум. Не му пиши, не му вдигай телефона.. айде поздравявай го, но просто като го видиш - все едно ти е познат с който не сте имали никога нищо общо.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
аз не му отговарям когато ми пише защото ми оревава главата да излизаме уж приятелски а зная какви всъщност са му мислите..
Каквито и да са...явно искаш да разберешПри тва положение излиза, че нещата м/у вас не са напълно изяснени и приключили...Ако искаш да спре да те търси просто се изяснете..обясни му как стоят нещата от твойта гледна точка...Друг е въпроса ако ти самата се колебаеш в себе си и в това какво точно искаш...В противен случай нищо не би ти пречило да излезеш с бившия..Пъ кфо като ти е бивш!?
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
Абе мацка, ако бившия ти толкова те дразнеше, щеше да намериш начин да се отървеш от него. Дори по най-най-най-тъпите начини, например да го блокираш в нета, да си блокираш входящите позвънявания от неговия номер... пък и к'во лошо има да излезете като приятели, ако не се съмняваш в самата себе си!!!
Сигурно си на 13-14 години,така че не се притеснявай.След една-две седмици ще има да наричаш и сегашното си гадже "бивше копеле" и ще ти мине![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Пиши на кирилица!
Последно редактирано от LadyDi : 07-20-2012 на 11:11 Причина: Латиница
НЕ ЗНАЯ са Д-В-Е думи !!!! Ако щете ме баннете ама аз това не мога да го търпя.
не съм нито на 13 нито на 14 години много грешиш кукло... и ще го наричам бивше копеле защото си е такъв..