- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го накарам да не гледа на мен като сексуален обект?
Не съм сигурна,но май иска само секс,но същевременно се държи адски мило и добре с мен.. как да разбера дали е така или не е така както си мисля...искам да ме гледа като момичето което може винаги да потърси когато е САМОТЕН ...когато го попитах не е ли самотен,отговора му беше "това си е мой проблем" как да достигна до сърцето му и да го накарам да споделя с мен без да се притеснява![]()
той е много на моменти,в единия ден е много щастлив и всичко е идеално,а в другия е просто ужасно мълчалив и виждам,че нещо го измъчва ...
^ Явно някакви приятели. Като момичето иска да изпитва момчето към нея чувства, освен сексуалното, а той изпитва само второто. Ъх. Нещо от сорта е.![]()
![]()
Та, ако го привличаш само сексуално, няма какво да направиш, за да промениш нещата.
Не можеш да промениш мнението на някого, ако сам той не го направи. А няма път към сърцето на някого.
Ние сме двойка,изключително много време ме е търсил..Бил ме е видял и много ме е харесал...и се е започнало лудото търсене,той като ме целуна почна да трепери и да си бърка думите,прави изключително милите неща за мен,но последните дни нещо куцаа...мисълта ми е такава да оставя ли нещата на Съдбата или просто да се боря?Винаги има по два варианта..Когато минават хора примерно се обръщам да видя кой е,и когато е момче той веднага почва защо ги гледаш?Ще ходя на море и онзи ден ми подметна "Кой знае,какво ще правиш там" ,естествено започнах да го иронизирам и да се смея на това което каза с цел да му покажа,че няма да стане нищо,защото не съм от типа момичета които изневеряват,има вероятност бившият ми приятел (които ми е голяма тръпка) да е с мен на морето и също знам,че няма да изневеря...но не искам да се разкривам пред приятеля си,защото по-сладко е като знаеш,че някой човек те ревнува и се страхува да не те загуби ...
Остави нещата както са си. Освен, че няма нужда да ти казва всичко, убедена съм, че не искаш да знаеш поне 2/3 от това.
"има вероятност бившият ми приятел (които ми е голяма тръпка) да е с мен на морето и също знам,че няма да изневеря..." вярвай си, няма лошо. Ако не беше уточнила, че ти е голяма тръпка и аз можеше да ти повярвам!
Това с бившия е интересно. Не можеш да си сигурна напълно, всичко зависи. Колкото до гаджето ти - остави нещата, всичко ще се нареди, недей да го насилваш.
Не ме интересува това дали ми вярваш или не... новият ми приятел ми е много по-скъп от бившите ми)
Аз съм момиче което оценява нещата,които има...просто ви казвам,че дори и тръпките,които са в миналото не биха ме бутнали в изневярата,като цялоИскам да успея с новия си приятел ...
или на алкохол.
Ти така както го каза излезе, че още ти е тръпка бившия. И представи си, премълчаваш си го това, че той ще е на морето с теб(ако така стане) и сегашния ти разбере? Дали според теб ще го приеме много добре. Много ясно, че няма да ти повярва, дори да не си виновна. После искате доверие...
Той в никакъв случай не гледа на теб като сексуален обект - разбираш нещата погрешно. Той просто ревнува. Все пак ще си надалеч от него и се притеснява по една или друга причина да не те загуби. Нормално си е това притеснение и този страх, дори и да ти има доверие. Моят приятел много обича да казва: Доверие на теб ти имам, на другите нямам. Та, реших, че в случая е уместно да го използвам. Иначе просто седни и поговори с него. Кажи му, че има доста голяма вероятност и бившия ти приятел да е там: все пак е по - добре да разбере от теб, а не от някой друг. Увери го, че нищо няма да се случи. Друго няма какво да правиш.
Пак повтарям,няма да се случи нищо..Изпуснал е влака за мен...А и това,че сме приятели и се разбираме няма нищо лошоС много от бившите ми приятели сме ходили по вилички и наистина сме се държали приятелски и не сме правили нищо
![]()
Казах, че дори нищо да не направиш, като премълчиш, че и бившия ти ще е там, най-вероятно приятеля ти ще се осъмни, независимо дали си направила нещо или не. Да сладко е да те ревнуват понякога, ама не си играй с ревността му, защото е нож с две остриета.
Е, добре, от това което казваш разбирам че вие с този сте заедно, демек ходите, демек гаджета сте. Е, как по дяволите искаш да го накараш да не гледа на теб като сексуален обект? О.о
Нормалните двойки правят секс.
^ Не бе то това беше за мен, ама както и да е.
А сега наистина по темата- за да ти има той доверие и да ти споделя, ти трябва да имаш същото отношение към него. Нещо като онова клише: "Единствения начин да имаш приятели е да бъдеш приятел!".
Ако пича има п*шка - мисията ти да го накараш да не гледа на теб като сексуален обект е кауза пердута. Ние сме просто такива, а и е някак си нормално, иначе ако не го прави е за психо диспансера...
Успех!
Е така сато те гледам, баш на сексуален обект ми мязаш. Обличай се зле и надебелей и ще спре![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Няма никакъв смисъл,да ви лъжа все пак споделям с вас и очаквам мнение,ако се колебаех щях да напиша "може би ще изневеря" но за мен това е подло..Когато не искам да съм с един човек просто прекратявам нещата,а не бягам при някой друг... Познавам се не съм го правила,няма и да го направя..Мимолетното увлечение разваля истинските и хубавите неща и боли от изневярата (знам какво е да ти го причинят).Малко се отклоних от темата.
Относно това с доверието е също мой лаф,трябва да му кажа,че въпросното бившо гадже ще е там,но не искам да развалям отношенията си с моя приятел сега.Може да изревнува и да не ми повярва,защото това е репликата на всеки човек 'аз няма да направя нищо' (съдя по себе си,аз не бих повярвала или може би ще повярвам,но не изцяло и ще се съмнявам) ....
Наистина, както казаха горе, по-добре му кажи без да увърташ и да си играеш с чувствата му. И аз съм си изпробвала ревността на гаджето, определено не е хубаво. Ревах като бебе за това, че съм го наранила. И двамата ходихме като маносани няколко дни.
Тааа... Според мен той не те има за секс играчка, както ти си мислиш, просто може би е недоверчив. Аз самата съм такава и ми беше трудно да свикна да му споделям и така нататък. Може би е същия като мен в това отношение. Щом се държи мило и добре с теб, значи не те държи само за единия секс. Успех общо взето и вземи се постегни - имаш си чудесен приятел, ще потопиш кълка в морето тези дни... Бившия го остави да си живее живота, не си усложнявай нещата с настоящия повече.
Наистина не виждам проблема в приемането ти като сексуален обект. Лично аз бих се притеснила, ако не ме приемат така.