.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 158
    Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Най ми е интересно, как ще се оправдаят сега, какво стана с дюнерите на всеки ъгъл ? Това дебилно изказване ще му излезе през гъза сега.
    n00bs

Мега фен
    Пука им, ще се жалват 2, 3 дни по телевизията и после пак по български ще си я караме, се едно не знаем какво праят всеки път
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Цитирай Първоначално написано от Snik4er Виж мнението
    Със сигурност не и на телевизионните медии.
    То и на интернет медиите не може да се вярва да ти кажа, като знам какви лаици вземат на работа там.

По-проста религия с по-изостанали последователи от Исляма няма. Аллах е свиня!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Да, те израелците са Мюсюлмани!
    maDamn

Повече от фен
    Наскоро бях гледал някакъв видео материал във,който се казваше че Иран ще удари израелски обекти като църкви и училища във Сащ не помня как точно беше нищо чудно и израелците сами да са се гръмнали по-този начин вината да падне върху Иран и така да запалят конфликта.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Беше доста луда история.Точно тогава бях в Сарафово.Не успяхме да видим много,защото полицията ни изтика.От това,което видях,ми стана лошо.Беше гадна гледка.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Супер фен Аватара на montana6
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    http://www.dnes.bg/blizak-iztok/2012...-burgas.164177

ох, surprise ! никога нямаше да се сетя, че ще обвинят Иран ... Нищо чудно и сами да са се гръмнали.
    Между другото, и на мен ми мина това през ума - да се разиграва пак някакъв театър като 11-ти септември. Прекалено бързо тръгнаха да обвиняват Иран, без да има никакви подробности. Освен това се изискват доста хора "от кухнята", за да имаш информация за време, за място. Идеална причина да се атакува Иран. Само това чакат Израел.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Евреите не са цвете, но в България няма място за ислямски фундаментализъм.

Такива хора дори не би трябвало да са прекрачили границите ни...

Мега фен
    Борисов: Атентатор-камикадзе взривил автобуса

Атентатор е задействал бомбата в автобуса с израелски туристи, която избухна в сряда на летище „Сарафово” в Бургас. Това съобщи премиерът Бойко Борисов, след като тази нощ посети мястото на атентата и ранените в бургаската болница. Самоубиец е водещата версия на разследващите, въпреки че по рано беше съобщено за бомба в багажното отделение на автобуса.

Смята се, че атентаторът-камикадзе е мъж с дълга коса, който е заснет от камерите да обикаля в района на паркинга – достъпен за всички. Въпреки експлозията, в дрехите му са открити фалшиви американски документи на жител на Мичигън.

Премиерът обясни, че тялото на извършителя е било най-обезобразено от всичките жертви и тепърва предстои да бъде идентифицирана самоличността му.Пръстовите му отпечатъци не фигурират в базата данни на ФБР. Според Борисов атентаторът не присъства и в регистрите на „Гранична полиция”, тъй като е влязъл с фалшиви документи.

Цветанов: Не сме имали информация да е готвен атентат
    Той потвърди, че става дума за терористичен акт с участието на камикадзе..

Не сме засичали информация за подготовка на терористичен акт, коментира в изявление вицепремиерът и министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Той потвърди, че става дума за терористичен акт с участието на камикадзе. В него е намерена шофьорска книжка от Мичиган , която по проверка от американските власти, става ясно, че е фалшива.

Разследващите са иззели отпечатъци от атентатора. В момента се извършва оглед на мястото, очаква се през деня той да е още по-прецизен, коментира министърът на вътрешните работи.

Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на kosder
    Довечера в София трябваше да стане нещо с карабинерите от Босна да се научат да уважават България!
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Да, те израелците са Мюсюлмани!
    Не, но не съм чул за евреин или християнин да се самовзривява. Само последователите на гея Аллах го правят. За съжаление си имаме за съседи такива маймуни - турците. И тръгнали гнусарите, рязаните чепове да протестират във Франция, че французите искат да им забранят да се накачулват. Ами като не ги кефи да си стоят в скапаната вмирисана Турция и по арабските страни, защо ходят да вмирисват страни като Франция с простотията си? Всички проблеми произтичат от религиите и най-вече от Мюсулманството.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Докажи ,че в Бургас се е "самовзривил"(щото и тва не е доказано,хипотезата е дистанционно взривяване),преди да говориш наизуст.
    Не ме интересуват Турците във Франция, там и от наще мангали реват.
    maDamn

Град
    Niggaland
    за мен виновни са мосад, поредната еврейска пропаганда
    n00bs

Мега фен Аватара на machoka
    то според тем Мосад са виновни и за вноса на домати от Гърция, вместо родното производство, така че мнението ти в случая не се взима под внимание. Факт е, че именно те са ни предупредили за предстоящи два атентата срещу техни граждани, но някой от наще пак не си е свършил работата.
    Т'ва не са импровизирани действия, а сериозно подготвени предварителни операции със световен контекст, в смисъл в 'подходящото време' срещу 'подходящите жертви'. За това трябва да имаме контраразузнаване, което при нас май се изразява в една комунистическа сграда и пенсионери зад бюро вътре. Не знам къде спят наще разузнавачи и има ли такива въобще.

А сега очаквам и теорията 'ето, дойде силов Премиер, който гледа лошо и ще ни вкара във война', даже още се чудя защо не се е тиражирало ... освен това с Мосад и доматите де.
    Последно редактирано от machoka : 07-19-2012 на 08:57

Град
    Niggaland
    ами след като са му казали от 4-5 месеца по - рано, а той си ръси тъпотиите за дюнери, какво да очакваш ? сега се чуди какво става
    n00bs

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Относно военните сили-Израел имат една от най-модерните армии в технологичен аспект. Разбира се САЩ стоят зад тях, а 45% от парите давани за армия в световен мащаб са давани от САЩ. Все пак не мисля че дори Русия би застанала зад Иран при евентуална война, защото това би означавало 3та световна.
    Колкото до България-в момента нямаме никаква армия... До преди 30 години сме били що годе сила но вече е минало.
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Мега фен Аватара на machoka
    Ще се чуди я. То не бяха шибани еколози по паветата, металурзи, миньори нам си кви, Он станА социален работник, вместо да съблюдава важните външно-политически национални приоритети и националната сигурност.
    Военният министър е за УВОЛНЕНИЕ!

Супер фен Аватара на lqlq89
    RIP.....
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Град
    Niggaland
    На теория на България не е и трябва особено голяма армия тъй като сме заобиколени от членки на НАТО или техни съюзници, а и армията в момента взема всеки който не е успял да стане полицай или таксиметров. Един познат за 1 година там, освен задник, друго не направи.
    n00bs

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Армията е ташак с малки излючения-имаме що годе добре обучени спецчасти.
    Иначе ако се реши да се направи атентат, ще стане по един или друг начин без значение какви мерки са взети.
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Цитирай Първоначално написано от Bassnectar Виж мнението
    Зависи. По брой е намаляла, но мога да ти кажа че има доста сериозни дивизии в Смолян и Карлово - само тея от които знам.
    Българските военни са едни от най-високите чинове в световно ниво. Не случайно по ивицата газа базите са контролирани (Повечето) от български командващи.
    За жалост обаче само те няма да ни оправят...
    Еми щото останаха само пенсии затова имаме височки чинове
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Някаква луда ярост кипи във мен. Тия глупаци трябва да ги изтрепят всичките!!!! Имат някакви виждания, че те са праведни, а ние грешници и че ако се самоубият и заедно с тях завлекат грешници (в случая ние), ще получат 40 девственици като отидат в рая. И не е шега, затова го правят мръсните копеленца!!!
    Трябва да забранят религията им, но кофтито е че такива като тях има кой да ги защитава и няма как...

Град
    Niggaland
    Армията отдавна не е само бройка ... Каква техника има България ? Никаква.
    n00bs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си