- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да я изчукам ли?
С една 16 годищна се разбрахме да правим секс,аз съм на 20.Момичето е малко и девствено,но не е привлекателна и се чудя дали да спа с нея,не удобрявам секса за една нощ.Но тя иска да я отворя.Аз и предложих и тя се съгласи.
Може да те съдят, девсвена е (тоест няма да ти е толкова яко най-вероятно), че и на всичкото отгоре не е привлекателна? Защо? Виж, ако беше яка, тогава те разбирам, загорел си, ама щом не е привликателна..
BOY
Изчукай я, брат. Освен ако не се разреве като я натиснеш. Иначе... ебането си е ебане.
Щом си постнал темата, май наистина не те привлича особено![]()
Както искаш, щом тя е съгласна няма лошо.
Аз ще кажа не, за да продължиш да се колебаеш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Амиии...ъъъ...прави квото искаш
Много сте ми интересни , питаш нас :"Да я изчукам или не"? Колко зле трябва да си? Непознати да ти казват дали да топнеш или не.
Момичето е девствено,остави я да и се поопече акъла и да си намери някой по -сериозен,пък ,ако толкова напира да се шлеве - пробвай се.
И не , не могат да те съдят,след като има 14!
maDamn
И аз малко не го схванах-тя ли ти предложи или ти на нея? Иска ли ти се?Мечтаеш ли да отвориш някоя мацка,за която не ти пука? Искаш ли да си й първият сексуален спомен? И хич не я разбирам днешната младеж-да си викнеш батко ей така само да те отвори.По наше време поне се преструвахме,че се харесваме преди да дадем на някой да потъне до шия в кръвчицата ни.Ей тези непривлекателни момичета значи.
П.С. Съжалявам,че съм груба.ПМС руулс!
Я пусни една снимка да я видим. Аз така на прима-виста ти казвам да я отъпчеш. Ако е съвсем гоуем урод, недей, ще имаш кошмари после...
иди, отвори я, като те слушам, едва ли ще знаеш как, къде точно да го навреш, защо да е там и прочее. Ама ходи, отваряй, то е като консерва![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
пхххх колко си зле
И къде е дилемата тук ? Щом си й предложил значи си искал.. Или май и ти не знаеш к'во искаш в същност?
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ако искаш да я чукаш, чукай си я. Ако не те кефи достатъчно-недей. К'во ще слушаш някакви хора от форум какво ти казват и според нашето мнение ще вземеш решение?!?!?!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
По добре недей ,че може и после да се разплачка и да тичка след теб .. хихи .. а нали не това е целта , ти просто искаш да я ЧУКНЕШ !![]()
На много малко хора им пука НАИСТИНА! Другите са просто любопитни!
-----------------------
Все попадам на неподходящи . . в това ми е таланта . . . . !
Дай нейна снимка, за да преценим. По възможност в цял ръст и да има снимка и отзад.
Вие сте неадекватни от части педофили тук, добре ли сте?
Тя да не е курва, че да я **** явно освен, че не е красива ами е глупава, то и ти не си я минал на 20 все пак.
Прави каквото искаш какво питаш изобщо.
Е щом не те възбужда за какво ти е?
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick