.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Влюбвам ли се?

Има едно момче, за което все си мисля и усещам нещо като топка в гърдите си, когато се замисля повечко. Почти не ми излиза от главата и осъзнавам, че наистина си го харесвам. Но влюбвам ли се или е просто увличане? Да, знам, че има голяма вероятност, да не можете да ми кажете със сигурност, понеже трябва сама да разбера, но искам да чуя и вашите предположения.

Голям фен Аватара на an0nimn0
    Цитирай Първоначално написано от GoldenHeart Виж мнението
    понеже трябва сама да разбера
    Ние не знаем какво чувстваш от няколко изречения, които си написала.
    женско

Мега фен Аватара на Chacho
    Увлечение е. Нищо не пречи с времето да прерастне в нещо повече. Просто повечето сме резервирани към думата "любов" и я пазим за нещо по-сериозно.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Амиии, сега ще обясня тогава. Мисля си за него през 80% от времето. Не мога да разбера, защо го харесвам. Виждам, че си има дефекти и то видими, но не ме притесняват. Много искам да го видя и да го напрегръщам. Само това е обяснимо.

Мега фен Аватара на Chacho
    Друг е въпросът, че ни питаш дали се влюбваш, за да си отговориш на други въпроси. Какво да правя, какъв ми е този човек на мен, време ли е да правя избори, какво е неговото отношение към мен, сериозно ли е да обмислям тези неща и т.н. Така че можеш да изплюеш камъчето и да попиташ това, което наистина те вълнува.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мисля, че ми е нужно малко време, за да се осъзная. Въпреки, че имам опит в тези неща и съм способна да давам съвети, когато на мен ми се случи, не мога да си го обясня и да преценя. :/

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    По - вероятно ми се струва да е увлечение. Но няма как да ти кажем нещо. Не си писала нито за отношенията си към него, нито дали се познавате, ала бала. Някаква информация. Пък и принципно , смятам, че е увлечение. Но нищо не пречи да прерасне в нещо повече.

Мила, ние няма как да ти кажем какво точно чувстваш. Сама трябва да разбереш. Това, че мислиш много за това момче не означава непременно любов.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си