- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Syberia
Някой играл ли я е тая игричка ^^ аз бях много малка когато брат ми и вуйна ми я играха и много и се радвах..
И сега реших да си я сваля..ама нещо ме мързи![]()
![]()
тва е най-играната игра в ссср, около 20 милиона я играха
/ това ще го разберат само високо ерудираните потребителите, другите ще си помислят - бати якото, откъде да я сваля, щото са капути.
не обичам ролеви куестове![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Говори се ,че ще има и 3-та част.. ако има ще бъде тъпасмисъл..ще се изгуби смисъла ( о.О най-умното нещо което съм казвала някога..)
Това беше първият куест, в който се влюбих. Графиката е убиец. Минала съм и трите части на Black mirror по не знам колко пъти.Завладяващи игри.
Има български сайт на играта. Там можеш да прочетеш за повече инфо.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
И брат ми обожаваше 'Black Mirror' (и на мен ми беше интересна,донякъде)..сега е на вълна assassin's creed(пак яка игричка,но не бих седнала да я играя)
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
'Принцът на Персия' му беше любима преди да започне да играе 'assassin's creed' ..аз пък много обичах да гледам(и да 'давам' акъл ;д) Иначе като гледам предпочитанията ти 'Аssassin's creed' ще ти хареса,но кофти че не ти тръгва
![]()
Последно редактирано от ledenakrasota : 07-18-2012 на 23:34
играйте постал, деца![]()
![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Mного яка игра, много ме кефи... Ще чакам да излезе Сиберия 3... малко ми беше зловещо в гробището на Валадилен в първата част и в манастира на втората частD както и в Комколзград пак в първата част
DD