Най-интересната ми първа среща беше преди около 6 години Беше си буквално "първа среща",защото тогава се запознахме
Той беше нов в квартала,а и в града де.Още на мода бяха чатовете в mIRC.Веднъж ми писа редовното "zdr,asl pls" После се заговорихме и ме попита от кой квартал съм.Обясних му и го попитах защо пита точно това,при което ми отговори,че по целия първи етаж в блока му пише "Зори",нооо ми спомена името на блок,близо до моя.Зачудих се "Кое ли е пък това Зори в точно този блок?Явно има някоя нова?" ... След няколко дни въпросния ми се включи отново с думите "Ей помниш ли ме?Нали ти бях казал,че живея еди-къде-си ... Оказа се,че не съм запомнил правилно адреса - моя е еди-кой-си" и аз стоя с един опасен поглед О.О Оказа се,че ми е комшия Помоли ме да се запознаем,защото все още не познаваше никой в града,а и съквартиранта му го нямаше.Казах му да звънне на вратата като се прибира и ще се запознаем,но господина беше прекалено срамежлив и се разбрахме да ми пусне сигнал като е пред блока (хммм,пък може и да е целял да ми получи номера )
Бях доста скептично настроена,но и се вълнувах ... В един момент телефона ми извибрира и аз замръзнах пред вратата!После поех въздух и излязох (по принцип не обичам срещи с непознати,които дори на снимка не съм виждала).Леле като го видях само дет' не ми падна ченето о.О Такъв красавец - страхотна усмивка,трапчинки,едни красиви очички,перфектно тяло,а гласа му ... Лелеее имаше уникален глас <3
Тааа запознахме се и се заприказвахме ... Гледах да го оставя само той да говори,защото бях сигурна,че ако кажа нещо ще си оплета езика Тааа полафихме около 20-30мин. и се прибрахме.
След този разговор започна най-красивата приказка в живота ми,която аз потъпках заради "Първата ми голяма любов" :@ До ден днешен съжалявам,че с лапешкия си акъл реших да се върна при онзи,а не останах с момчето,с което се чувствах себе си.
Преди половин година го видях (за първи път от 5 години) и осъзнах,че след толкова време аз все още изпитвам същото силно привличане към него,но за съжаление в момента можем да сме само приятели.Нищо,на мен и това ми стига,защото е уникален човек.
Между другото наскоро ми призна,че около седмица е пишел на всички "Зори"-та в mIRC с надеждата,че ще открие тази своя съседка,чието име беше изписано на стената ... ХаХ,каза ми,че се радва,че не се е отказал и че си е заслужавало чакането и търсенето <3

...........................

Оффф,много дълго стана,но като се сетя за тази случка и започвам да говоря/пиша надълго и нашироко Сори