.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59

връзка без секс ?

Ходя с едно момче вече 9 месеца. Смея да твърдя , че го обичам и съм изпитвала същото и от негова страна.В началото беше малко не сериозно , но нещата се задълбочиха,минахме през какво ли не неща и издържахме във времето.Но тук идва проблема аз съм момиче на 17 той на 24.Смея да твърдя,че има сравнително задоволителен опит , но аз съм девствена.В началото беше само натискане след това се отпуснахме-чисто голички,ръцете играят имаше лико проникване ,но до там.Тоя сценарий се разиграва често,но никога не стигаме до никъде.Усещам , че той е човека за мен,но нз защо не предприема нищо и как да го накарам.Казва,че не искал да ме нарани , че с мен е преценил,че си струва лишенията и не съм му била за едното еб*не.Мнения?

Мега фен
    Град
    <3
    ми натисни му се дее еее :3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

еми .. правя го.... вдига го всекии път щом реша,че искам ама...

Мега фен
    Град
    <3
    ама?
    Хвани си го с ръчичка и си го постави между крачетата ^_

awewww че ми е миличко ^___^
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    ама?
    Хвани си го с ръчичка и си го постави между крачетата ^_

awewww че ми е миличко ^___^
    Щрудел ще ме прощаваш ама си по-лигава и от санбернар!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от TheNormalGuy Виж мнението
    Щрудел ще ме прощаваш ама си по-лигава и от санбернар!
    благодариМ ^__^

4XCOKИ

ем м/у крачетата ми е доста често... допир има както казах и проникване също... но не и същински секс...

Мега фен
    Град
    <3
    ами... добре де, как свършват работите?

:3
    4XCOKИ

ако съм в/у него леко тактично ме премества, прибира си партакешите и заточва някакъв разговор или просто ме прегръща и ме държи гушната в него. или забавя скоростта на целувките ... Глупаво е знам и като ситуация и като тема ама... и на мен ми става тъпо като се случва...

Мега фен
    Град
    <3
    ама... не разбирам...
    първо твърдиш, че си девствена, после, че има проникване... ъъ... боли ли те от това? Ако не, защо не нахалстваш повече? ^_
    На него хубаво ли му е, какво му е? :3
    4XCOKИ

Че той не го е вкарал целия,да кажем 1/3..Имаше лек дисконфорт , но не мога да го нарека болка.Ако т"ва се брои-ок не съм девствена. Повече ? Човек той е легнал на леглото,аз съм в/у него , целувам го по врата , станал му е вече, притисната съм в него + движения по дължината , на които той откликва.Потника ми е свален,дънките разкопчани , а ръцете му са в гащичките ми...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    АУ, кажи му ,че ти се прави секс,да не се държи като девствена мома.
    Кажи му,че имаш нужда да правиш секс, не само teasing,който не е лош,но не е достатъчен.Имате усти-говорете,ако не става вкарай я в друга употреба.
    maDamn

Просто казваш, че искаш да го направиш. Какво има да се чудиш Разбира се твой си е избора да подбереш точните думи с които да му го кажеш, но не увъртай много

говорила съм... и според него за мен любов=секс ... не е така и все пак ще е добре да го има.От тука на там почне ли да се разгорещява ше го спирам и ше му кажа , че не съм за ебавка.. Други идеи ?

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от lubopitko951 Виж мнението
    Човек той е легнал на леглото,аз съм в/у него , целувам го по врата , станал му е вече, притисната съм в него + движения по дължината , на които той откликва.Потника ми е свален,дънките разкопчани , а ръцете му са в гащичките ми...
    Извинявай ама приятеля ти да не е гей?! аз изтръпвам само като го чета
    следващия път му кажи , искам да е сега... и готово не вярвам да избяга с писъци ,а пък може и да го направи кой знае

не не ... в никакъв случай не е гей.

btw... възможно ли е момче да издържи толко без секс само на такива лигавщини ?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    WTF "говорила съм... и според него за мен любов=секс" 9 месеца сте заедно без да правите същински секс, а той първо твърди, че заради теб си струват лишенията, пък ти като си поискаш, намира оправдание и едва ли не те обвинява, че ако го обичаш истински няма да искаш секс :о

Приятелят ти нещо е сбъркан!

Кажи му, че не искаш секс просто защото ти се прави секс, а защото искаш той да ти е първия, искаш да го направиш не с кой да е а с НЕГО!

Все едно го е страх от нещо

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от alekota Виж мнението
    Все едно го е страх от нещо
    мда и аз тей мисля , авторке да не го е страх , че ще го изядеш , обясни му , че хора все още не си почнала да нападаш, и както каза Петя кажи му, че искаш той да ти е първия , пак казвам не вярвам да избяга с писъци , Ако трябва стигни до ултиматум , все пак и ти си човек и ти си имаш нужди !

Но приятеля ти наистина нещо е сбъркан! Прикоткваш го като малко дете , и той пак отказва!

Обмисляла ли си, че го е страх да е с теб (девствена) смисъл , че не иска да те нарани или пък не е сигурен в себе си и за това отказва? може и нещо такова да е , поговорете си и му обясни, че няма от какво да се притеснява

а пък може и да е от онея бързо свършващите и от това да го е срам
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-19-2012 на 07:03

Приятеля ти озадачи целия форум. Моля те, питай го защо не иска да прави секс с теб и ни кажи отговора му

Цитирай Първоначално написано от lubopitko951 Виж мнението
    btw... възможно ли е момче да издържи толко без секс само на такива лигавщини ?
    Абе това е интересен въпрос. Ама ако мислиш, че ти изневерява - не ми се вярва. Ако имаше смелостта да изневери, щеше да има и да спи и с теб. Пък ддз тоя тип е странен - нечувано за мен е това 9 месеца на лиготии само.

И аз съм супер шашната... То по принцип момчетата си търсят,а когато стигам до там , че сама да си потърся----ми отказва..Боооже. Да го е страх,че ми е първия-де да знам , както казах има бая опит в тая насока-все пак е на 24. Господ му е дал та дал и от размера да се притеснява също отпада... От какво го е страх или се притеснява не знам...

Не е гей, не е импотентен, да го е страх от това, че си девствена...колко да го е страх - не говорим за 1-2 месеца.

ако не исках да запазя анонимността си щях да пусна снимка , да видим дали наистина не съм страшна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си