- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ЗОВ ЗА ПОМОЩ
Той беше много добър приятел... Беше ни верен другар, той винаги ни помагаше в нужда..... В радост и в тъга, винаги беше до нас.
На мен винаги ми е помагал много пъти, без да иска нищо в замяна. Не беше алчен, винаги беше много добър и мил.
Всеки път се престараваше в работата си, за да ни е добре на нас. Всеки път, без да иска нищо в замяна
Всички свикнахме с него, стана ни член от семейството. Всички му се радвахме, играехме си с него, давахме му да спи при нас. Дори и ние когато спахме, той работеше
Докато изведнъж, най-неочаквано, той просто заспа...
Събуждаше се за секунди, после пак затваряше очи.......
Аз на върха притеснението и тъгата, го заведох на ръце до най-близкият лекар....
Казаха ми да го оставя, не искахТе обещаха, че ще го наглеждат и ще го прегледат...
На другия ден ми се обадиха, аз веднага започнах да разпитвам какво му има, ще се оправи ли.... И те изведнъж ми съобщават, че главните му органи бавно умират и ако не се подложи на лечение, ще умре и повече няма да го видим....
Казаха ми, че всичко е възможно, могат да намерят лекарствата за лечението, но това изисква голямо количество пари, които в момента не разполагаме.......
Искат да го приспят завинаги, но не мога така..... Не мога без него, той ми беше прекалено важенНе мога да живея без него
Затова, моля, помогнете ми. Умолявам ви, добри хорица, помогнете ми, проявете съчувствие.....
За да се върне обратно към живот моят приятел, той се нуждае от ново дъно със сокет 1156, но вече такива трудно се намират на пазара. Моля, помогнете ми
Моля, изпратете СМС с текст DMS Didko на номер 17777, за да ми помогнете да го спася.
Благодаря ви, мили хора!
Първоначално написано от deFakto
Първоначално написано от eatshitsfuckinbitchezhah
кретен си, ако се ебаваш с темата за момичето, за което аз лично също пуснах смс.
п.с - ъпгрейд на такава щайга ще ти е повече пари от нова, вземи си нещо читаво, а дидко го пази като антика![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Eдин съвет - ако наистина искате да помогнете на момичето, превеждайте й пари по банковата сметка. Тея СМС-и служат само за успокояване на съвестта и са радост най-вече за мобилните оператори, които печелят доволно. Колкото по-директен начин за даване на средства, толкова по-малко те се губят.
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
То само дъното е проблема, всичко друго си е идеално
Моля ви, добри хора, смилете се над Дидко![]()
имам едно, ама е старо, не е сокет 1156 и не съм го мерил скоро дали работи![]()
Не можеш да трансплантираш крак от хлебарка върху динозавър![]()
именно, иначе бих ти го дал на драго сърце![]()