.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Голям фен Аватара на magita
    К'во очакваш... 1-во беше съгласна с нас, сега не си. Пишеш, че си го зарязала казваме ти браво и ти вдигаш купон, са ти казваме не почвай пак с ти почваш да си мислиш, че се заяждаме с теб. Ако си знаеш к'во да прайш за кво пишеш изобщо?! Не виждам кой е прогнозирал "връзката ти" или някой който се заяжда с теб, ама тая драма май ти идва в повече ?
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Цитирай Първоначално написано от magita Виж мнението
    К'во очакваш... 1-во беше съгласна с нас, сега не си. Пишеш, че си го зарязала казваме ти браво и ти вдигаш купон, са ти казваме не почвай пак с ти почваш да си мислиш, че се заяждаме с теб. Ако си знаеш к'во да прайш за кво пишеш изобщо?! Не виждам кой е прогнозирал "връзката ти" или някой който се заяжда с теб, ама тая драма май ти идва в повече ?
    Променям си мнението доста често .. ако коментарите бяха с малко по-добър тон и аз нямаше да реагирам така ! Бях твърде решена да не му простя .. но след много неща казани от негова страна и преживени заедно почнах да се разколебавам .. Ако е осъзнал грешката си и нещата потръгнат добре опитвам и това е ... а ако не кой от къде е
    Не ми е драмата в повече , а ми е трудно , както на всеки нормален човек 2 дни след раздяла

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    Евала така трябва .

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Темата е приключена
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last