Цитирай Първоначално написано от endorfina Виж мнението
Здравейте пак !
Който е прочел темата ми " Истина или оправдание " е разбрал проблема с приятеля ми . Говорихме с него и нали оправихме се ..докато не видях един клип ( клип от рождения ден , на който беше когато написах темата ) Във въпросния клип ясно се вижда колко е пиян и как танцувала на един стол .. След , което слиза и отива към едно от момичетата ( те сса били 2 и са приятели уж от доста време ) таа отива към нея преггръща я в гръб и танцуват ..танцува с нея все едно тя му е гаджето .. ( с мен никога не е танцувал така .. дори на рождения ми ден не се е забавлявал така , както на този ) Не се вижда много добре в клипа заради ъгъла , по който е сниман , но или й пее или я целува по връта не знам .. Нейната приятелка ( която се пада някаква си братовчедка на приятеля ми ) я дърпа от него ..
Проблема не е в това , че е танцувал ..хубаво танцува си .. Преди да отиде на рождения ден той ми казва :
1 " Колкото и да съм пил НИКОГА няма да направя нещо " ( това ми го казва всеки път )
2. " Обещавам ти няма да танцувам с тях..аз не съм ги и погледнал .. няма от какво да се притесняваш "
Още един проблем : на нова година въпросните момичета ме обидиха ..говореха зад гърба ми ..подиграха се с мен .. ТОЙ не направи нищо ( поне аз не видях ) А сега танцува с едната .. Колкото и да го обичам всяко нещо си има граници .. Аз никога не съм танцувала така с някое момче било то приятел .. Даже пък и да ме качат във facebook ..
Отначало се оправдаваше , че бил отишъл да се забавлява , че са приятели и някакви такива .. ПОСЛЕ вече се призна , че е сгрешил ..

Ще ми е трудно без него , но и аз имам достойнство и чест !
Леле, ама ти наистина ли си на 19 години?! Пикс ор ай донт билийв!!!
Ми вземи да станеш жена и да се научиш как да влизаш под кожата на един мъж... и може и да изградиш прилична връзка. Не е лоша идея, а?