Здравейте,приятели. В квартала, в който живея има едно момиче, което адски много харесвам, но незнам тя какво си мисли за мен..! Проблема е че тя излиза с хора, които няма начин просто да влезна в тяхната компания, а през почти цялото време е с тях. Тя е с 1-2 години по-голяма от мен, но не мисля че има някакъв проблем да излезем.
Вчера вечерта аз бях с моята компания и тя с неината си и случайно се разминахме по улицата, двете групи. Аз я видях отдалеч и изтръпнах, бе почувствах се някак си доста странно, та като се видяхме така си хвърлихме по един поглед, моя беше с една малка усмивчица xD, а нейния просто нормален.. Тя ЗНАЕ, че я харесвам, защото по FB съм и го казвал преди няколко месеца, но не получих обратен отговор на съобщението..
Миналото лято се влюбих в нея и от тогава просто... като я видя е нещо страшно горе в ляво :Д .. Та въпросът ми е как да я накарам да излезем, било то на кафе, някаква разходка или нещо друго.. Предполагам не трябва да я заведа в мола и да и го купя половината xD..