.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Авторке, много си заблудена.
    Аз като цяло смятам за грешка, че сте постоянно заедно, абсолютно всяка вечер(ако това е така). Ти явно нито си успяла да го опознаеш като характер, нито му имаш доверие. Изневерил е веднъж. Случва се, не го е направил на теб и за да го нарпави, вероятно си е имал причина. Леле, как може да ви идват такива неща в главата, ако за една седмица правите такива драми... Ако ви се наложи да се разделите за по-дълго време, какво ще правиш?
    Everything changes, but beauty remains ...

Авторке, ти думата "доверие" знаеш ли какво значи? Няма как да ти кажем дали ще ти изневери или не! Ако си имате доверие, вярвате си няма да пишеш малоумни теми във форума.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на mechone
    Мерси много за невероятните съвети, особено от последните два поста. Не се хабете повече да пишете, явно нервичките ви са в повече. :P

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Интересно ми е авторката на какви отговори се надяваше като пусна така зададеният си въпрос? Какви съвети, какво чудо? Техники за шпионаж ли търсиш или частен детектив? От къде някакви непознати във форум ще знаят какво му се върти в главата на твоя приятел и дали е или не е склонен да си вее пишката докато теб те няма? Ти си тази, която трябва да го познава достатъчно, за да прецениш ситуацията и да знаеш дали има повод за съмнения.

For the record: и моя го няма вече седмица, и може да го няма още толкова. Но не ми се налага да си тормозя главичката с въпроси какво и с кого би могъл да направи. Защото го познавам достатъчно и му имам доверие. Ако един хубав ден успеете да изградите доверие помежду си, ще разбереш колко безсмислена и глуповата ти е темата. А и както е казал народа "Ако е решил да изневери - ходи го спри".

Айде, сега ми кажи и аз колко съм злобна и как ти завиждам на щастието. Току виж това те поуспокои.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Напълно заставам зад valdesbg. Като не му вярваш пък стой си до него и го пази, ама такава връзка я пиши бегала.

Мега фен Аватара на tori
    Ясен отговор на въпроса ти, няма. Няма и да има, защото този човек никой от тук не го познава, как очакваш да ти кажем с точност 'да' или 'не'? Недей си проваля почивката с глупави терзания, най-малкото почивката няма да е почивка вече.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    А дали не трябва той не се притеснява повече за теб,вместо ти за него?
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Все пак ти си тази,която отива на море,а там възможностите са в пъти повече...За да предприеме такива сериозни стъпки в отношенията ви,би трябвало да се замислиш НЕ дали иска да ти изневерява,а дали ти го обичаш достатъчно и му имаш достатъчно доверие,за да си задаваш такива въпроси...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Я се стегни и се дръж нормално!Кво по 24 часа на ден си викаш дали ще ти изневери и се тормозиш?Хора спрете с тея паники,отиди си спокойно на море..Нещото,което крепи една връзка е доверието..ти такава дума като "доверие" явно не познаваш в вашата връзка..тогава за каква перфектна връзка говорим? Тц....
    Последно редактирано от DeadInside : 07-20-2012 на 11:46

Повече от фен Аватара на mechone
    Мерси на всички, които изказаха мнение по тъпия ми въпрос. Няма да се тормозя повече, така или иначе няма да променя нищо с това. И пак мерси на всички! Усмихвайте се повече.

П.П: Не съм казвала, че някой завижда на щастието ми, просто казах, че съм щастлив човек...

Повече от фен Аватара на autumn666
    За глупости се притесняваш ^^ .
    Това с бившата му, е било преди много време и не знам защо още те тормози.
    Както SisiStrange каза, не е задължително да й е изневерил с теб, защото просто му се е искало, а защото е осъзнал, че ти му харесваш много повече. Нали след това я е зарязал? Не е правил глупости.

Аз, например, имам подобна случка. С бившия ми не бях толкова близка, виждахме се рядко и често чувах слухове, че се е забивал с други момичета, на които не вярвах.Харесвах го много. Но... после се сближих с едно прекрасно момче, което направо ми преобърна представата за света. Ами да... зарязах бившия ми заради него... и сме заедно вече почти 1 година и всичко е прекрасно, неразделни сме, и нашите се познават, и да, никога не бих си и помислила да му изневеря и съм СИГУРНА, че и той няма.

Та да, няма да те занимавам с моите истории. Всъщност разбирам те, аз съм много ревнива и също често ми минават разни глупости през главата, само че гледам да не им се връзвам, защото трябва да имаш доверие на човека до теб.
    Иначе всичко се обезсмисля...
    Ти си го познаваш. Поговори с него. Силно се съмнявам, че след тези неща, които описа, той би посегнал към друга на този етап.

Айде няма да се притесняваш и приятно моренце ^^

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Няма да ти изневери и като се върнеш ще ти покаже колко си му липсвала като те скъса от секс. Така окей ли е?
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Когато през моята главица е минавала подобна мисъл от рода на "Дали човека Х ще ми изневери?!" не съм се чувствала щастлива ... Не знам и за друг човек,който може да каже,че е щастлив,а в същото време да се вайка дали половинката му няма да прее*е връзката им.Явно ти си друга порода.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си