- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво да направя?
Сигурно ще ми се смеете ,но има проблем.Момиче съм и по принцип гласа ми е плътен..не е мъжки ,но е малко по-груб от на другите момичета и тъй като момчетата няма за какво да ме обиждат(може да не ви се вярва,но изглеждам добре ;д(знам,че звучи тъпо) и ме обиждат и ми казват " Говориш като мъж,бе" ; "Е мъжки глас" и ми става много гадно..как да ги накара да спрат?
Знам ,че това е най-смотаното и тъпо нещо което мога да питам ,но наистина ли ако пия яйца(сурови и разбити) всяка сутрин гласните струни ще омекнат и гласа ще стане по-мек?? ЗНАМ,ЧЕ Е МНОГО ТЪП ВЪПРОС....![]()
Гласът ти няма как да се промени,вродено ти е,няма как да се промени.От яйцата най-много да хванеш салмонела и не се опитвай да експирментираш със себе си и да се променяш,заради другите хора
Няма начин.
Или с времето ще ти се пооправи, или просто ти е вродено и няма как да го промениш .
Не можеш да си промениш гласа, вродено ти е.
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Предполагам можеш да се научиш да си променяш тембъра. Вземи няколко урока по пеене?
always late but worth the wait!
Игнорирай ги, но ако наистина ти пука за тяхното мнение, няма как. (: