.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Помооооощ! Имам много малки гърди!!!!!!!!!

Помощ! На 17 години съм и гърдите ми са едвам 2 сантиметра. Не мога да си сложа силикон(а и не искам) заради здравословни проблеми! Не мога да си намеря сутиен, който да ми става. Моля ви кажете някакви начини, които биха ми помогнали да ги увелича поне с 4/5 сантиметра! Моля ви помогнете
    Последно редактирано от vall17 : 07-19-2012 на 18:07

Мега фен Аватара на draid
    Не съм чул за ефективен не хирургически начин. Ако наистина нямаш не мисля че ти трябва да търсиш сутиен като цяло. Иначе гърдите не винаги са най-важното нещо.

Тъпчи чорапи и тва' е

И аз нямам.
    Сутиени си намирам с много зор.

Примиряваш се и толкоз.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Как разбра, че са 2 см? 2см са издадени напред ли? Носи бюстие

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Носи бюстие.

Иначе няма какво да правиш и как да ги промениш.
    Приемаш факта, че са ти малки и се примиряваш.

Повече от фен Аватара на Taam
    В началото ще го преживяваш като много несправедливо, но с годините се свиква. Най-вече когато разбереш, че колкото и да ги чакаш , по- големи няма да станат, а същевременно ти втръсва да се срамуваш.
    Има сутиени с подплънки (пришити или отделни допълнителни). Мъжете се чувстват малко излъгани в първия момент, но ,както казаха по-горе, гърдите не са най-важното нещо. Пък и нямат друг избор- нито ти, нито те могат да ги направят по- големи. :д
    От тогава през зимата всички зайци са бели.

// http://thetamplace.blogspot.com/ //

Просто е смешно! Аз съм едра и съм като дъска. Има ли все още възможност да ми пораснат? Една приятелка е на 14 и има толкова големи, колкото и моите! Нея я е срам да пише тук и затова питам от нейно име, дали има шанс да й пораснат, защото на нея й носят сутиени от Америка и тя ги носи стегнати! Моля ви кажете

И да, 2 сантиметра са издадени напред

Мега фен Аватара на draid
    всичко се развива до около 20 години, но гърдите обикновено растат в пубертета, а момичетата влизат в него по рано, но все пак да речем че до 16 има да растат още, може да се развиваш по бавно и да пораснат по-късно, може и да не пораснат, божа работа.

Не знам дали е ефективен метода, но по скоро важи за пубертета. Една хранителна добавка струва 12 лева, повишава активността на хипофизата и увеличава производството на естрогени. Може и да станат по-големи не знам аз лично съм на път да пробвам след няколко дни. Това се казва Alfalfa (люцерна) опитай ако искаш. Може да стане и със сминдух, но е по-малко вероятно....

Найстина развитието на млечните гърдите в пубертета се дължи на естрогените, но то е обосновано от отлагането на мазнини, а не на развитие жлезистия паренхим. Ако напълнееш вероятно, ще се натрупат мазнини. Друг начин разбира се като толкова искаш гърди е да забременееш и найстина ще порастнат, но разбира се кой се сеща, че това е орган за изхранване на рожбата. Вас ви интересуват само като сексуален обект, ами да ти кажа повечето мъже изобщо не гледат в една жена гърдите. Живей си живота и когато станеш майка ще се радваш на гърди.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    И аз кво да ти се изпикам на тех, че да пораснат?
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    спокойно,ще пораснат!!!

Ще пораснат младичка си все още.

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    ае голяма работа
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Ако много се притесняваш ,че нямаш големи гърди,носи бюстие. Или си потърси сутиен с подплънки.

Толкова големи ти е дала природата!А и не си само ти!Колко още момичета има като теб

За какво са ви големи гърди... яж прави дупе и тва е ;]

Радвай се, поне няма да имаш проблеми.

Аз чух, че помагало фъстъци или да пиеш боза пък нз

Нормални ли сте, на мен все още усещам че растат малко по-малко, а съм на 20. На 17 вече айде да се бесим, че са ни малки. Това не им е крайния вариант. А и какво предпочиташ - малки и стегнати, или на 30 да виснат до пъпа
    Избери си сутиен за теб има ВСЯКАКВИ модели, не можеш да ми кажеш , че няма как да намериш. Избери си такъв с малки подплънки, но все пак малки, да не си Памела като го носиш и дъска като си без него
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

В днешно време сутиени всякакви има. Или носи бюстие.
    Общо взето всеки организъм е различен, някои са надарени, други не толкова, какво да се прави. Няма са да си режеш вените щот са ти малки гърдите...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Аз пък съм точно обратно- и ми тежат :///

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си