- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое идва първо?
Истинското влюбване определено идва след като 2ма души са обвързани, дори при някои трябва доста време. Не е изключен варианта да си влюбен и да не си обвързан, но според мен истинската любов идва чак след като хората се обвържат, сближат се и така нататък.
Нали преди да тръгнем с някого трябва да се влюбим в него. Не тръгваме с някой за да се влюбим. Демек влюбването първо?
Пък да тръгнем с някого и после да се влюбим... м рядко се случва. Поради простата причина, че ако не обичаме някой и нямаме никакви симпатии, не тръгваме с него?
И ,да, идеално ми е ясно какъв е въпроса и че е поставен просто, но иска сложен отговор. Но не съм от хората, който си усложняват живота напразно.
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Според мен пък "влюбването" има няколко етапа...
Примерно в първия трябва да присъства базисно привличане + интерес, след това развитие на процеса - опознаване, запазване на интереса, изграждане на някакви отношения, представи, очаквания и завтърждаване. : )
Така аз съм с приятеля ми който се познаваме почти година а ходим почти от 3 месеца и аз си мислих , че го много преди да тръгнем ,но чак след това разбрах какво се нарича обич чувствата станаха много по силни и по сплотени и даже осъзнах ,че до сега не съм имала такива чувства към никой сякаш той е единствения който ме накара да разбера и сякаш съм влюбена истински и дълбоко
Защо започнахте да намесвате и обичта?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
За да тръгна с някой трябва да я има тръпката. Да ме привлича,така че изобщо няма да се обвържа с някой просто,защото ми е симпатичен.
Не сме се познавали преди да тръгнем със сегашният ми приятел, беше любов от пръв поглед както се казва. Усетих тръпка, когато го видях и голямо желание да се запозная с него и да разбера що за човек е. Около 2 седмици по-късно разбрах, че съм влюбена в него.
+1 .. Аз лично смятам,че за да си осъществя връзка с някого аз трябва да го харесвам или както каза TheBeliever да има "пеперуди"защото лично за мен и това е чисто мое мнение не може да има връзка без да има чувства.За мен тогава това не е връзка а просто някакво зарибяване.
![]()
Защо Чък Норис го е раждала леля му? ..защото никой неможе да му ебе майката..!