.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

В мен ли е проблема ???

Значи на 90% съм сигурен че проблема не е в мен обаче все пак искам да се допитам до вашето мнение.
    От 2 месеца ходя с момиче което е на 20 години много красива ,според мен почти няма опит с мъжете заради големите си принципи идеали и претенции а много се набива на окото и заради многото си кандидати естествено и самочувствието и не и липсва.

преди една седмица бяхме на кафе с още едно момиче и решихме да си направим снимки и когато дойде ред тя да снима , момичето ме прегърна и аз нея и само това ,след това тя след 3-4 минути каза че и станало тъпо и иска да се прибира но сама , 3 дена ми се сърди и не ми вдигаше телефона и на всичкото отгоре се беше скарала с момичето и и ''забранила'' да ме вижда , след това ми каза че ме обичала затова го е направила.????????

Преди 3 дена спах в тях тя живее с сестра си ,вечерта излизахме и като се върнахме почти всичко беше ок , сутринта станах и ми беше тъпо и седнах на лаптопа да тегля някакви хоръри за вечерта ,през това време стана сестра и тя харесвала такива филми заговорихме се каза ми някви филми аз търсех тя беше до мен обаче аз бях по боксери защото е горещо и през това време приятелката ми стана и ми вдигна скандал защо съм говорел с сестра и и защо съм бил по гащи а на нея защо си е допряла крака до моя wft wft wft ?/////?? сестра и е на 23 и и се изсмя но на мен ми скапа деня и вече почва да ме отблъсква само като я видя.... в смисъл тя е много красива но заради държанието.....

Това мисля че е маниакална ревнивост ,жалко че не я усетих толкова време ... не ми се иска да се разделяме защото наистина ми харесва но тази ревнивост ме изнервя , по какъв начин мога да и спечеля доверието ако има такъв въобще с тази маниа?/??

цял живот си остават така нали ?

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    тази ревност просто няма да се промени, повярвай ми. Ти вече си прави сметката искаш ли да търпиш такова поведение или не и то винаги
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    И аз не мисля, че ще се промени. Поне не с теб. Липсва и опит, казваш. Значи и липсва и мерило, за да види доколко ревността в прекомерно големи дози е проблем. Ако я зарежеш заради това и и дадеш ясно да разбере, че нейното не е нормално, може и да се замисли за следващия.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от cerb12 Виж мнението
    момиче което е на 20 години, няма опит с мъжете заради големите си принципи идеали и претенции, самочувствието и не и липсва.
    Eто това води до:

преди една седмица бяхме на кафе с още едно момиче и решихме да си направим снимки и когато дойде ред тя да снима , момичето ме прегърна и аз нея и само това ,след това тя след 3-4 минути каза че и станало тъпо и иска да се прибира но сама , 3 дена ми се сърди и не ми вдигаше телефона и на всичкото отгоре се беше скарала с момичето и и ''забранила'' да ме вижда , след това ми каза че ме обичала затова го е направила.????????
    За следващия път да знаеш. Знаем ги тия много моралните, но като момиче с принципи И с опит (двете не се изключват взаимно) ти казвам със 100%-ова сигурност, че тоя сорт момичета трудно ще ги оправиш, да не говорим, че си й първи приятел, а по законите на логиката първите й няколко връзки ще са пълен провал.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    ^ Не е задължително.
    Точно на мен първата ми връзка беше най - дълга. За сега!

По темата:
    Не си ти виновен. Или сядаш да говориш с нея, относно нейното държание. Или щом вече е изчезнала тръпката при теб - разделяш се с нея и това е. Възможно е да има промяна, след време, когато вече нещата поулегнат и тя вече е убедена, че няма да й изневериш, няма да те загуби и подобни.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Eто това води до:

За следващия път да знаеш. Знаем ги тия много моралните, но като момиче с принципи И с опит (двете не се изключват взаимно) ти казвам със 100%-ова сигурност, че тоя сорт момичета трудно ще ги оправиш, да не говорим, че си й първи приятел, а по законите на логиката първите й няколко връзки ще са пълен провал.
    ела те изтупам

anonymous708973
    Guest
    Значи на 90% съм сигурен че проблема не е в мен обаче все пак искам да се допитам до вашето мнение.
    От 2 месеца ходя с момиче което е на 20 години много красива ,според мен почти няма опит с мъжете заради големите си принципи идеали и претенции а много се набива на окото и заради многото си кандидати естествено и самочувствието и не и липсва.

Преди 3 дена спах в тях тя живее с сестра си ,вечерта излизахме и като се върнахме почти всичко беше ок , сутринта станах и ми беше тъпо и седнах на лаптопа да тегля някакви хоръри за вечерта ,през това време стана сестра и тя харесвала такива филми заговорихме се каза ми някви филми аз търсех тя беше до мен обаче аз бях по боксери защото е горещо и през това време приятелката ми стана и ми вдигна скандал защо съм говорел с сестра и и защо съм бил по гащи а на нея защо си е допряла крака до моя wft wft wft ?/////?? сестра и е на 23 и и се изсмя но на мен ми скапа деня и вече почва да ме отблъсква само като я видя.... в смисъл тя е много красива но заради държанието.....

Това мисля че е маниакална ревнивост ,жалко че не я усетих толкова време ... не ми се иска да се разделяме защото наистина ми харесва но тази ревнивост ме изнервя , по какъв начин мога да и спечеля доверието ако има такъв въобще с тази маниа?/??

цял живот си остават така нали ?
    Прасни каката. Ко се занимаваш с деца. Кажи й, че е малка за възрастта си и не може да те възбужда, след тва си иди у вас. Ако го направиш както трябва, ще се влюби в теб. Опитай се няколко пъти сериозно да я вкараш в леглото и ако не стане си намери друга или удри каката

Нота Бене: Държа да отбележа, че горенаписаното е дело на umri.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 07-20-2012 на 08:21

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    prosto_chovek и SisiStrange имат право, това много трудно се изкоренява от характера на човек.

Възможно е преди време е била наранявана по такъв начин - изневерили са й може би и за това е странила от връзките, поставила си е високи критерии, и има комплекс водещ до тази огромна ревност. Опитай да я накараш на разбере, че нямаш нужда от други, че тя ти дава всичко. Поговори с нея, кажи й колко е прекрасна и прочие... Прави й някакви малки изненадки от време на време. Накарай я да се почувства много специална за теб. Трябва да я увериш, колко е важна и значима, и че "няма равна" така да се каже. Не е гаранция, че ще се получи, но ОПИТАЙ.

дам , прави сте xXxPETYAxXx опитах ,
    обвини ме че съм и изневерявал и затова съм си променил държанието така за 1 ден , бил съм гузен..........
    мисля че това е безнадежден случай , питах сестра и и ми каза че много ме харесвала затова се държала така и щяло да и отмине но ме съмнява....
    сега като написахте по горе може да е била изнасилвана или някой да я е лъгал за едния път ... ... знам ли !! какво поражда чак такава мания ???

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не виждам някой да е споменал "изнасилвана".
    Вариантите са: или да е била предавана(изневери, лъжи), или просто идеалите й за връзка да са прекалено захаросани и да иска всичко да се върти около нея.

Като те напада така без повод може да й приложиш малко контраатака като и намекнеш, че ти няма доверие и това те обижда! По принцип това не е решение на проблема, но пък кой знае, мацката е доста истерична и изисква "краен подход".
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 07-20-2012 на 16:31

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Според мен твърде жестоко я пере параноята. Леле, бил си и изневерил и затова си гузен... Тя май нещо не се чува отстрани. Не вярвам да се оправи.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    а по законите на логиката първите й няколко връзки ще са пълен провал.
    Тук не съм съгласна Първата ми връзка продължи 2 години,следващата година и малко,3-тата почти година ... Нито една от тях не е била провал Познавам и много други,при които първите връзки са били много по-качествени от следващите.

По темата:Авторе,бягай далеч от подобни момичета То бива,бива да има чувство за собственост ама нейното минава всякакви граници
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    И аз не мисля, че ще се промени. Поне не с теб. Липсва и опит, казваш. Значи и липсва и мерило, за да види доколко ревността в прекомерно големи дози е проблем. Ако я зарежеш заради това и и дадеш ясно да разбере, че нейното не е нормално, може и да се замисли за следващия.
    10 букви. Достатъчно е. То това не е параноя, това е нещо ужасно глупаво.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Тук не съм съгласна Първата ми връзка продължи 2 години,следващата година и малко,3-тата почти година ... Нито една от тях не е била провал Познавам и много други,при които първите връзки са били много по-качествени от следващите.

По темата:Авторе,бягай далеч от подобни момичета То бива,бива да има чувство за собственост ама нейното минава всякакви граници
    Говорех за връзките на тоя сорт момичета (които считат момчетата за недостойни едва ли не), а не за първите връзки на всяко момиче. И моята/моите първи връзки далеч не са били провал.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си