.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Четете ли книги

Обичате ли да четете книги , сега лятото с колко успявате да се справите ?

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Ами аз обичам да чета, особено криминалета ;д
    Справям се някак си ;д
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Взела съм си цялата Руска класика. Трябва да ги мина. Приятни са. Вече съм на третата книга. Големите тухли са ми любимите. Междувременно чета и някоя психология.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Браво на вас , аз пък преди малко допрочетох "Здрач" и сега мисля да си зема втората книга .

Като ми дойде музата, ахах, училищните са лесни, рядко ми остава време да чета рандом книги.
    Преди няколко години като излезе филма се опитах да прочета книгата "Здрач", но не ми е особена интересна, както и филма. ;D

Мега фен Аватара на iiordanova
    Чета доста. Лятото предимно за училище литературата,а през другото време каквото ми хареса.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Обожавам да чета.
    И съм за четенето с две ръце и два крака.

Иначе от списъка за лятото не съм чела още нищо - в момента прочитам Дон Кихот , ама ми се струва, че скоро няма да я свърша. В смисъл такъв, че ми е интересна, но не чак толкова, които си купувам почти всяка седмица или вземам на заем от приятеля си или от приятели. Обаче ще се постарая ако не другите, поне тая от списъка да прочета.

Иначе чета книги , най - вече, на любимите си автори Агата Кристи и Стивън Кинг. Каня се да купя поредицата "Игрите на глада". Или някаква друга поредица, че ми се иска това да чета тия дни.

четене <3 от книжките за лятото съм прочела няколко само, предимно в момента чета young adult романи + класически творби.. забавна комбинация става ахах. ;д
    Amore-Mio*, като една наистина обсебена от "Игрите на глада" фенка, горещо ти ги препоръчвам, както и на всички останали. за третата книга си носете кърпички бтв. xD

Не чета. ... Просто... Не... Това не е за мен. :

Повече от фен Аватара на maximxxl
    рядко чета, нямам време. иначе през годината прочетох Под игото, Чичовци, Бай Ганьо , Стихотворенията на Ботев, Ралица. абе г/д почти всичко, което се изучава в 11 клас. скоро четох и Стрихнин в супата на Уудхаус, ех тоя Джийвс, опасна марка е , но не можах да я дочета BTW знам, че тряя да слагам кавички на всяко заглавие, ама ме мързи

Голям фен Аватара на babyy123
    Обожавам да чета

всички дето викат че обичат да четат лъжат !

Цитирай Първоначално написано от lepinto Виж мнението
    И защо ни е да лъжем ?!
    На мен от тези за ваканцията ми остават три а най-много обичам да чета за някакви тинейджъри и страшни.

Цитирай Първоначално написано от Anichkaxxwee Виж мнението
    Ами аз обичам да чета, особено криминалета ;д
    Справям се някак си ;д
    И аз на " Джеймс Хадли Чейс " , много бързо грабват интереса .

ние какво сме виновни, че не знаеш усещането да разгръщаш страниците нетърпеливо, за да разбереш какво ще се случи с героите и че не можеш да изпиташ наслада от четенето

Супер фен Аватара на Supermassive____
    То май вече никой не чете книги и това си личи!Много слаба обща култура имат някои!Прочетете по нещо,ще ви се отрази добре!

Мега фен Аватара на Colouring
    O, да, чета! Обаче сега лятото съм на училищни книги, че ще съм 11 клас и почва мъката. ;/ Но попринцип без книга не мога да заспя.

И аз обичам да чета! Това лято прочетох 3-те книги "Игрите на глада" (на английски) - най ми допадна втората, а сега съм на вълна Дан Браун Почти приключих втора негова книга, скоро почвам трета О забравих Едновременно с това чета и "Преспанските камбани" от Димитър Талев.

Четете не само за училище, не само по задължение! (аз даже това не го броя много за четене :P ) Четете и за удоволствие!

Супер фен Аватара на Glamour92
    Аз си мисля същото за хората,уж намиращи забавление по чалготеките.Умът ми не побира кое му веселото на това да се поклащаш полупиян в претъпкано и задушно помещение под звуците на ритми,предизвикващи диария при по-чувствителните натури.
    Както и да е-чета.По много,даже прекалявам понякога. xDD
    *не излъгах,честна скаутска!
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Едно от (най-най-най) любимите ми занимания. Харесвам почти всички жанрове.
    Справям си се и през лятото. Сега съм на 3-тата книга на едно (полу)фентъзи
    Come on skinny love just last the year...

Ама разбира се. Четенето ми е преди дишането, хохо.
    Лятото принципно чета, както чета и през годината, но нещо последните седмици усещам как не мога да вникна достатъчно в книгите. Макар да изчетох 5 или 6 някъде. От училищните съм почнала "Бел-Ами", ама като хващам някоя друга странична и тя остава на заден план. До края на лятото все ще я прочета, надявам се. Аз задължителната литература обикновено си я хващам през учебната година, за да ми е и "по-прясно", както се казва. Пък и друга работа през нощта си нямам.

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Обожавам, аз без книга съм като кифла без топирана коса

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Обичам да чета, ама книги които ме влечат (хрониките на спайдъруик, здрач, малки сладки лъжкини, това е тайна) .. такива. А тези, които ни ги дават за през лятото са скучни

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Когато трябваше да прочета произведенията за матурата,не прочетох нито едно.Но открих,че "Тютюн" и "Железният светилник" с продълженията му са много добри романи и заслужават да бъдат прочетени.Иначе наскоро прочетох за 4 дена романа "Богат-беден' на Ъруин Шоу и останах много доволна.Страхотна книга,написана е с малко странни думи и действията се развиват малко бавно,но има какво да научи човек от нея
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Цитирай Първоначално написано от howling. Виж мнението
    като една наистина обсебена от "Игрите на глада" фенка, горещо ти ги препоръчвам, както и на всички останали. за третата книга си носете кърпички бтв. xD
    лелее и аз съм луда фенка на Игрите <333 ОБОЖАВАМ и филма и кнгите -четат се много бързо и също ги препоръчвам на всички.Иначе чета доста,но предимно фантастика. btw много ми е любопитно кой актьор ще изберат да играе Финик ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си