- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тази рокля !
Роклята не ми харесва , и както вие и за вкъщи няма да я носяНай-много да си направя дрешка за кученцетооо
![]()
![]()
Или пък ще я нарежа на парцалки, с които ще се къдря![]()
:d
И все пак мерси на всички:P
Това верно е калъфка за възглавница!!! Ще стои яко като акцент на някакви едноцветни чаршафи :Д Заший я от едната страна, от другата приший някакви копчета или нещо и си готова :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Чакай, чакай, нещо не разбрах. Купила си това нещо само защото струва 1 лев ли?!
готин цветен и дебел колан .. или голяма панделка ( носи ги под бюста ) съчетай ги с готини аксесоари и може и да се получи![]()
наистина недей да я обличаш пред хора. Има много начини да се освежи една рокля, но тази е безнадежден случай.
Няма нищо лошо да се пазарува от магазини втора употреба, но моят съвет към теб е когато няма нищо хубаво и съвременно по- добре не си взимай нищо, а си запази парите за нещо, което си струва. Защото ето примерно тази рокля ще е равна на самоубийство, ако я облечеш из града.
Ето ти идеа, пусни я в белина за да се избелят и махнат тия ярки и детски цветове, след което можеш да я нарежеш на някакви неща, примерно дупки на гърба, или да си я отрежеш и да прешиеш ластик в толната част за да стане като блуза без ръкави (забравих точно как се казва) или пък ако си от опитните можеш да и прешиеш черни камъчета с някаква форма и т.н.
Но лично аз не бих я носила. (:
На колко си години?
Според мен пък, мисля че ако отрежеш едно правоъгълно парче, би стояло добре като бюстие под някой по-разголен потник, ако разбра какво имам в предвид (:
Ако я оставиш да "поотлежи" в гардероба може след няколко години точно такива рокли да станат модерни, знае ли човек. Мен лично много ме е яд, че преди време си съсипах едни къси панталонки с висока талия, които ми се виждаха старомодни, а сега не бих ги свалила.
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
доста е безформено и странно,отначало го реших за парче плат![]()
никва идея кво ще го правиш,облечи хамстера с него
![]()
![]()