.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Smile Какво да пея ?

Здравейте Не видях такава тема, а наистина ми трябва помощ На 14 съм и се занимавам в музика. Пея в хор, в група , но съм и соло изпълнител за сега пея само в училище , а с хора и групата ходим и на конкурси и участия, но понеже всяка година тези, които можем да пеем ни карат да подготвяме по някоя песен , а аз не мога да измисля какво да пея вече ;х дайте ми идея : сопрано съм , госпожата ми казва, че гласът ми пасва на песните на галя от Каризма, но нейните песни не ми харесват особено Насочила съм се към поп музиката , езикът няма значение и на английски и на испански съм пяла . Моля Ви дайте ми идеи.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Demi Lovato - Give your heart a break
    Katy Perry - Part of me, Firework
    Rihanna - We found love, Where have you been
    )
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

мисля, че на Katy - firework ми пасва на Деми песните за жалост са ми ниски, а на Риана - с още 2 момичета ще пеем Only girl in the world . Мерси за предложенията за сега се спрях на Katy , но няма да откажа и още предложения, който се сеща да казва

Beyonce-Broken-Hearted Girl
    Beyonce-Sweet Dreams
    Nicki Minaj-Starships
    Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си