Здравейте, аз съм на 18 години и скоро преживях много интересна случка типична за лятото. Цялата история започна в един изключителен горещ летен ден преди няколко седмици. Реших да отида на басейн с приятели. Плувахме, закачахме се, типичните неща... Същия ден срещнахме очарователни момичета с които се заиграхме. Една от тях ми направи особено впечатление. Тялото й беше изящно, млечнобяло, стегнато, сякаш изваяно от восък. Веднага разбрах своята цел..
Накрая на деня си уговорихме среща за следващия ден. На сутринта аз, тя и компания тръгнахме по една горска екопътека, по едно време я дръпнах настрани в близкия храсталак, там си поговорихме и си изпросих целувка. Работата вече беше опечена. Тя скоро обаче щеше да си тръгне завинаги така че трябваше да действам. Следващата среща беше насрочена за късно вечерта. Отидохме във възможно най-скътаното място което знаех - малко паркче с ароматни липи и спотаени пейчици. Пушката ми вече беше заредена и само чаках плячката . Веднага щом се настанихме я прегърнах и започнах да я целувам страстно. Играта с език е страхотна наистина, но устните не трябва да се подценяват. Поемах жадно дъха й, звуците от мляскането ни оттекваха в зелените и свежи листа на току-що напоените млади фиданки. Прегръщах я силно, някъде към края на поредната целувка стиснах леко със зъби долната й устна. Тя простена, тялото й се загърчи в любовната наслада. Знаех, че възбудата в тялото й беше в своя апогей. Тогава откопчих сутиена и извадих сочните й, наедрели млади гърди. Бяха толкова добре оформени, стегнати, средно големи.. вниманието си насочих първо към едната, изпивах я бавно с устни и език докато стигнах до зърното й. Цялата изтръпна, когато го поех с устни, започнах да играя бавно с език. Тя обаче не издържаше и ме накра да спра. Започнах отново да я целувам.. прекарах ръце през цялото и тяло. Държах я за задничето, което беше малко, но така мекичко, като омесено тесто (Беше облечена с тясно клинче). Най-накрая стигнах с пръст до путето й. Беше меко , топло и предполагам, че до този момент беше по-влажно и от преспански кладенец насред пролетта. Както и да е, тя отново ми забрани всякакъв достъп като обесняваше, че е твърде рано, че се познаваме от твърде скоро и така и не стигнахме директно до порочния грях на тъмната нощ. Тя просто ме възседна така, че гърдите й опираха моите. Намести стегната си слива върху жезъла на моята власт ('Лорита'), който до това време вече щеше да се пръсне от напрежение. Отпуснатите ми шорти сякаш не съществуваха вече за него и се беше изправил с целия си релеф, образувайки нещо като миниатюрен връх Килиманджаро в моя скут. Тя лесно намери целта си. Започна да се търка, да се притиска в мен с пъргавината на млада сърна насред тучна поляна. Аз й помагах с леки тласъци нагоре, за да се усили усещането. В началото мислех, че по този начин няма да се получи нищо, но задъханите й , едвам доловими стенания ми помогнаха много. Усещах я все по-добре, усещах как леко поря лоното й, сякаш бях капитан на морския кораб "Санта Мария". Знаех, че там, под стегнатото й клинче, клиторът й всеки момент щеше да експлодира и в миг свърших. Прегърнах я и погледнах нагоре. Там, на небосклона, звездите светеха по-ярко от всякога и цепеха непрогледната тъма, ноща беше бременна с нашата похотливост
П.С. Според вас наред ли съм с главата, че пиша подобна статия?