Такааа.. С приятелят ми сме заедно от 8 месеца (почти) . Всичко е идеално. За това кратко време направихме много неща. Запознах го с нашите още на втората седмица, той ме запозна с техните на третата. Запознахме семействата си на втория месец, даже утре заминаваме на селото му с нашите за 3 дена. Всичко е идеално. Живеем заедно (ту в нас, ту в тях). Не сме се разделяли от 6 месеца, всяка вечер сме заедно. Обаче тук идва проблемът, който ме мъчи от известно време. След 5 дена заминавам на море без него, тъй като той работи и не му дадоха отпуска, защото още няма 6 месеца стаж. Остава сам самичък в тях, защото майка му и баща му ще са на селото му, пък брат му заминава на море. Тааа...карам направо-ще ми изневери ли ? Как да разбера от едно телефонно обаждане дали прави нещо нередно ? Не може да се каже , че му имам 100% доверие, защото на бившата си приятелка й е изневерявал с мен (това го разбрах в последствие.) Да, при нас първо станаха нещата и после тръгнахме... Тааа, това е нещото , което супер много ме мъчи, просто ме изяжда, какво да направя по въпроса, как да постъпя? Как да разбера дали е с друга ? :S