- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да намаля апетита си ?
Здравейте,момиче ба 15 години съм.Проблемът ми е следният-много ям ,защото ми се ядеD,но за мое щастие не дебелея..поне не забелязвам да съм надебеляла.Въпросът ми е как да намаля количеството храна което приемам без да усетя разлика или как въобще да спра да ям... особено сладко и тестено?? Кажете ми всички трикове,които знаете.
Благодаря ви предварително ! :}}
Яж по-малки порции! В началото е трудно да свикнеш и ще си гладна постоянно, но ако си изградиш навика, до седмица това чувство ще премине и стомахът ти ще се посвие. Четох го наскоро в някакво списание. Ставаше въпрос за това, че не ни е нужна всичката храна, която поглъщаме само на едно хранене. Така например от всичките картофки, които сервират в McDonald's са ни нужни само десетина, за да се наситим. Може да се поровиш за някакви такива диети, които да ти помогнат с поставянето на граници. И вместо да броиш калории, да внимаваш с грамажа.
да,пий повечко вода,някъде бях чела че преди ядене(за да се намали апетитът) се пие чаша вода
защо искаш да си намалиш апетита?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Защо ти е да намаляш количеството? Просто се съобразявай какво хапваш. Едва ли ще ти се отрази ако изядеш половината от порцията си, ако тя е неподходяща...
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Вода и канела. Канелата намалява апетита. Преди да преминеш към основното ядене, яж салата - просто малко свеж зеленчук без олио (може мъничко зехтин)
пс май те познавам, не съм сигурна, Дени ли се казваш?
Сега е лято. Като огладнееш хапвай диня или таратор.
Аз от 3-4 години си карам на този режим лятото и винаги отслабвам с 1-2 килограма.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Може да ти звучи странно, но като огладнееш си измий зъбите.
+1 за водата
Едит: Пий кафе.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Последно редактирано от BodyRocker*Ans* : 07-18-2012 на 22:47
Вода, много вода, особено преди хранене;
Малки порции на често, а не да гладуваш цял ден и после да се натъпчеш на вечеря;
иначе съм чувала, че фрешове от грейпфрут и лимон помагат, доколко е вярно не знам.
може да ти се стори странно,но ако ядеш в синя чиния апетита се намалява, прочетох го в едно списание пробвай. и ся сигурно ще ме изядат за това което казах, но реших да споделя![]()
Едно време като бях на 90 дневната си спомням точно беше останало парче торта от прошките - е убих се да пия вода, изпих над литър и половина, но след има няма десет минути парчето си беше заминало.Не знам въобще какъв е смисъла да си залъгвате стомасите с води, фрешове и салати, вместо да се наядете нормално...
...но във тебе като рана
"Защо?"