- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Говорим си само мръсотии
Говорим си само мръсотии,от сорта на това как ще се чукаме,как ще се пипаме и т.н това продължава вече няколко дена и двамата не издържаме!!!Искаме се изключително много.Темата за всичките ни разговори е само СЕКС ... Може би след неудобното му свършване сега се опитва да се реваншира.И после ми кажете,че не ме приемал като сексуален обект (а на мен секса с него много ми харесва),дори май самата аз почнах да го гледам като моето "приятелче за игрички"
Надъхвайте се така, но има риск пак да избухне докато му сваляш гащите. Много сексуален мерак ще е събрал.
Пропуснал съм какъв е бил неудобният момент, но не виждам нищо лошо в това което правите, даже напротив много си е забавно![]()
Ама я чакай малко... не схванах от предната тема дали само веднъж сте спали и после той е бил притеснен, или всеки път като правите секс свършва бързо? Щото, ако е така и сега си говорите мръсотии само, а не правите секс, следващия път пак няма секса да е много продължителен.
И ние какво точно да направим - медал за секс приключения ли трябва да ви дадем? Проблем ли е относно теб и връзката ви или не? Последно как искаш да те вижда той? Ако ти сама не му се представиш в някаква точно определена светлина, той няма да разбере каква си всъщност, ще е объркан и озадачен. Седни, поговори с него, разберете се какво искате и какво ще правите. Ако само седиш пред компютъра и пускаш разни объркани теми, вместо да си поговорите като големи хора, нещата няма да се оправят.
След въпросната тема която пуснах,се случи да има интимен контакт м/у нас..и беше добър много добър(запомнил е всичко което ми харесва и го прави несравнимо)Мисля за това как да го направим пак...След като спах с него и всичко беше както трябва,той почна да се държи добре и не зацикли,както първият път.
Мисля,че ролите се обърнаха и секса изплува.Искам непрекъснато да бъда с него и завършека на вечерта да е с най-добрият ми секс до сега...
Пропуснала си да дадеш някаква информация, защото там не ставаше ясно, че гледа на теб като сексуален обект.
Иначе ако позволяваш да те погледне от такава светлина - о'кей, не се оплаквай. Ако ли пък не: сядаш и говориш с него. Обясни му, че не искаш само секс с него, но и да си имате и нормална връзка. Т.е. и двете неща. Някак си разбирам да си говорите мръсотии няколко часа или цял ден, ама няколко дена ми се вижда леко прекалено /поне за мен/.
П.П: Ти самата му позволяваш да гледа на теб като такъв обект.
Кажи му, да напълни една кофа с сперма, и да идва при теб... тогава вече ако свърши бързо режи го на две![]()
Аз не разбрах какъв ти е проблема.. хвалиш ли се? Оплакваш ли се? Мнение ли искаш!?!? Ако ти се чука - чукай сеАко не ти харесва да те гледа само като секс. обект кажи му го... Ако искаш да се похвалиш - Честито... Малко тъпа тема
![]()
Я се изчукайте едно хубаво, вместо да си губите времето с приказки.
Welcome to the Jungle...