Братле, понеже съм минал през абсолютно същия път ще ти кажа няколко неща:
1. Не си заслужава!
2. Млад си, за да мислиш, че това е любовта на живота ти - най-малкото ако беше тръгнал с някоя от девочките дето са ти се натискали, според мен щеше да имаш по-голям шанс.
3. Не се притеснявай за антидепресантите - ако са били само за веднъж е било глупаво, ама кой не прави тъпи неща от мъка. Аз си накълцах ръката като с рендето Бьорнер.
4. Бачкай здравичко на лоста, намери интригантчето и му счупи главата от бой - мо'е да му влезе нещо в главата, поне докато е млад. Народа си го е казал "Дупе се бие, гъз не!"
5. Накрая съвета, който ме изкара от тая дупка - "Еби, ебавай, но путка за путка не ставай!". Ако си заслужаваше и имаше шансове с нея, най-малкото щеше да те попита. Не й обръщай внимание, излизай само с най-засуканите к*рви в даскалото - поне да си оправдаеш реномето, пък и на повечето момичета от време на време им щръква, че имат нужда да бъдат с "лоши" момчета...
Успех и след време напиши някакъв feedback! (:
Отиди при нея и й кажи направо, че искаш просто да те изслуша, че не очакваш нищо друго от нея, само трябва да чуе това, което ще й кажеш. Обясни й накратко ситуацията и й кажи, че няма да я притесняваш повече. След това я остави тя сама да си прецени какво се случва и дали иска да ти даде шанс. Относно здравословното ти състояние всичко е заради разхлабени нерви и притеснение относно това, което очакваш да се случи. Надявам се всичко да се нареди и тя да разбере, че са я лъгали дълго време за теб, дано да ти даде шанс, защото явно много държиш на нея и я заслужаваш. Надявам се да пишеш за развръзката. Успех
Разбира се че ще пиша.Няма да ви оставя в неведение ами..
На интригантчето света ще му се стори малък защото много хора му набраха и просто някой едн вулкана ще изригне.Тогава аз ще съм на първа линияОтносно хапчетата-за мен единствената дрога,която мога да си позволя е хубавата музика..и от време на време нещо за пиене.Хапчетата да ги пият фалиралите предприемачи,не са за мен.Иначе мацката прсто ще я издебна някъде и ще я попитам направо-говори ли й се с мене,или не.И в двата случая няма да си позволя да се филмирам повече че ми побеляха косите (буквално).М/у другото днес научих че ме харесва някаква осмокласничка.Не че ми се занимава с малки момичета които си чешат имиджа с батковците,напротив,против такивата неща съм,но да ви кажа честно дори не мога да си спомня коя беше тая...?
А за наще-ми да си ходят с малкия бе,само да тръгнат и вадя аудиосистемите и режа мезетата...Те губят