- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Аз не спортувам от 1-2 години, а почти през целия си живот съм била в движение, така че резултат имам само в корема /по-дълбок релеф/ и по-голям обем в краката още на първия месец, защото имам основа. С тежестите се запознах преди година и половина, но редовно използвам от няколко месеца, за да кача мускулна маса. Като всеки новобранец се хвърлях на големите /клек и тяга с 60кг за месец, като това не ми беше макса/, но после се отказах от фитнеса, купих си 16 кг. пудовка и си тренирам с нея, имам 3 и 5 кг гири и една желязна тръба от 20 кг. хахах![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Мамини златни. Искам да си имам един кокошарник на двора, всяка сутрин да ставам с кокошките и да събирам яйцата. Звучи толкова яко.
Включвам се в спора най-невъзмутимо. Диетата на Пиер Дюкан според мен не е разумна, защото изключва мазнините, което е нелепо. Ако това не става, абсолютно всичко друго е ОК, даже моя режим е подобен. А Вируса в случая е много прав - има достатъчно статии и теми, които са от този век и доказват, че холестерола в храната не увеличава този в кръвта. И не знам дали сте забелязали, но висок холестерол имат хората с наднормено тегло, всички други които са в границите на нормалното, нямат такива проблеми, освен както казаха, не са генетично предразположени.![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ако разчупиш диетата на Пиер Дюкан с един чийт ден може да си дойдат нещата горе-долу на мястото..Въпреки,че ми е леко смешна,порциите![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Да, ама това все са хора с някакви здравословни проблеми. А мисълта ми беше, че не виждам причина здравите да се ограничаваме с жълтъците и свинското и да бягаме от тях като дявол от тамян.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Зависи какво имаш предвид под 'здрав'. Във форума SPIDER SPORT не веднъж хората са си пускали резултати от изследвания, това са хора които са на режима ВМ-НВД, почти няма човек който да не е с високи нива на холестерол. И тъй като не се вписват в медицинските граници, те са си измислили собствени референтни стойности, което за мен е върховна глупост. Общ холестерол със стойност 6 го считат за нормално, е, да, ама не ;д.
Толкова е бил вмнвд и режима![]()
А колко е нормалния холестерол? Питам, понеже скоро ще си пускам изследвания, та да видя как го карам и аз със здравето.
Bathory се оказа права. Зуза не е толкова добра, колкото винаги смятах. Днес правих една тренировка - нейното време беше 37 минути и аз си мислех, че на мен 40 минути не ми мърдат... но какво се оказа в крайна сметка? През цялото време усещах, че не съм максимално бърза и все пак се вместих във време под 30 минути. Накрая даже повторих някои от упражненията, защото нещо ме глождеше, че не съм ги изпълнила както трябва.
...но във тебе като рана
"Защо?"
^Браво!!)
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Ето тук http://www.bb-team.org/articles/1009...kiya-organizam
Из comments..
Серумна концентрация (mmol/l)
Умерен риск Висок риск
Общ холестерол до 5.2 над 6.5
Холестерол в LDL до 4.0 над 5.0
Холестерол в HDL над 1.0 под 0.2
Холестерол в HDL/Общ холестерол
над 0.25 под 0.9
Ето тук има референтни стойности - http://arsmedica.bg/bg/lab/subprm/referentnist.html
Липиди:
Общ холестерол до 5,0 mmol/l
LDL - холестерол до 3,0 mmol/l
HDL - холестерол над 1,0 mmol/l
Tриглицериди до 2,0 mmol/l
Уф. Снощи ми се случиха разни не дотам приятни работи и ... реших да пробвам да се спрявам с душевните си терзания с помощта на тичането. Преди ми трябваше цяло едно денонощие да си настроя мисълта, че трябва да пробягам еди-колко-си обиколки на следващия ден, но снощи го реших спонтанно. И сутринта, естествено отново се събудих преди алармата (а споменах ли, че някой от съседите ми си е купил петел, с който се будя всяка сутрин!?!), оправих се и излязох. Преди 3-4 седмици започнах с 13 обиколки, да кажем по 400м, днес бяха 18. Не знам, но спортът и в частност тичането ми влияе много добре - оставам за малко насаме със себе си и мислите си (не че не прекарвам по цял ден заедно с моя милост...), давам си сметка за някои работи, грешки, които съм допуснала и трябва да поправя ... а пък и ако е в компанията на хубава музика, се получава една неочаквано добра комбинация.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
http://www.zoya.bg/%D0%9A%D0%BE%D0%B...0%BC%D0%BB.647
Какво мислите за това масло? Дали наистина помага за метаболизма?
Страхотно е, да. Най-устойчивата мазнина е това и се препоръчва готвенето да става именно с него. А да попитам 10 лв за 200 или 500 мл е, че май само аз не разбирам...
Днеска не ме свъртя на едно място и излязох отново да потичам. Не знам какво ми става.
едит: разглеждайки неща из Зоя попаднах на това - http://www.zoya.bg/%D0%9A%D1%81%D0%B...%B3%D1%80.2229. Някой знае ли нещо повече за него?
Последно редактирано от FuckingFreak : 07-27-2012 на 05:42
...но във тебе като рана
"Защо?"
Интересувам се,тези,които са отслабнали с повече от 5 кг,смалили ли са се гърдите им? Много ме интересува,защото при доста момичета и жени,като отслабват-отслабват и гърдите им,а аз отслабнах с 10 кг с тичане за около 2-3 месеца и гърдите ми не мръднаха,имам още 10-ина,но.. се притеснявам,защото искам да намалеят и те..някой да има идея защо така се получи? И какво мога да направя,че да се смалят?
Няма какво да направиш, за да се смалят, освен да се опиташ да отслабнеш или да се подложиш на операция. Аз винаги съм била плоска, но сега пък хептен нищо нямам.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Аз съм го виждала в съдържанието на дъвките, та затова питах. Иначе яйцата едва ли бих тръгнала да ги замествам, още повече с ленено семе - не съм привърженик на печенето на ядки и семена.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз бях на същото мнение,Чачо..но отслабнах с 10 и не мръднаха..ето момичето също казва,че и при нея е така,как да ги накарам да намалеят ебаси ;@ ;д
И моите не намаляват,даже растат.Трябва ми сутиен,не знам къв размер ама трябва да е бая..![]()