.
Отговор в тема
Страница 4 от 103 ПървиПърви 123456781454 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 2553
    Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Цитирай Първоначално написано от nymphetaminegirl9 Виж мнението
    Какви тежести използваш и кои упражнения правиш предимно? И горе-долу след колко време започна да има резултат?
    Аз не спортувам от 1-2 години, а почти през целия си живот съм била в движение, така че резултат имам само в корема /по-дълбок релеф/ и по-голям обем в краката още на първия месец, защото имам основа. С тежестите се запознах преди година и половина, но редовно използвам от няколко месеца, за да кача мускулна маса. Като всеки новобранец се хвърлях на големите /клек и тяга с 60кг за месец, като това не ми беше макса/, но после се отказах от фитнеса, купих си 16 кг. пудовка и си тренирам с нея, имам 3 и 5 кг гири и една желязна тръба от 20 кг. хахах
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от Glamour92 Виж мнението
    А,за яйцата лоша дума в та3 тема да не се е чула!
    Мамини златни. Искам да си имам един кокошарник на двора, всяка сутрин да ставам с кокошките и да събирам яйцата. Звучи толкова яко.

Включвам се в спора най-невъзмутимо. Диетата на Пиер Дюкан според мен не е разумна, защото изключва мазнините, което е нелепо. Ако това не става, абсолютно всичко друго е ОК, даже моя режим е подобен. А Вируса в случая е много прав - има достатъчно статии и теми, които са от този век и доказват, че холестерола в храната не увеличава този в кръвта. И не знам дали сте забелязали, но висок холестерол имат хората с наднормено тегло, всички други които са в границите на нормалното, нямат такива проблеми, освен както казаха, не са генетично предразположени.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен
    Ако разчупиш диетата на Пиер Дюкан с един чийт ден може да си дойдат нещата горе-долу на мястото..Въпреки,че ми е леко смешна,порциите

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    А Вируса в случая е много прав - има достатъчно статии и теми, които са от този век и доказват, че холестерола в храната не увеличава този в кръвта. И не знам дали сте забелязали, но висок холестерол имат хората с наднормено тегло, всички други които са в границите на нормалното, нямат такива проблеми, освен както казаха, не са генетично предразположени.
    Висок холестерол имат и слаботелесните, не знам защо си мислиш, че това е проблем само на пълничките. И не е до генетично предразположение.
    Може да си на 15-16, да си вейка, а серумът да е като олио.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Да, ама това все са хора с някакви здравословни проблеми. А мисълта ми беше, че не виждам причина здравите да се ограничаваме с жълтъците и свинското и да бягаме от тях като дявол от тамян.
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Зависи какво имаш предвид под 'здрав'. Във форума SPIDER SPORT не веднъж хората са си пускали резултати от изследвания, това са хора които са на режима ВМ-НВД, почти няма човек който да не е с високи нива на холестерол. И тъй като не се вписват в медицинските граници, те са си измислили собствени референтни стойности, което за мен е върховна глупост. Общ холестерол със стойност 6 го считат за нормално, е, да, ама не ;д.

Мега фен
    Толкова е бил вмнвд и режима

А колко е нормалния холестерол? Питам, понеже скоро ще си пускам изследвания, та да видя как го карам и аз със здравето.

Bathory се оказа права. Зуза не е толкова добра, колкото винаги смятах. Днес правих една тренировка - нейното време беше 37 минути и аз си мислех, че на мен 40 минути не ми мърдат... но какво се оказа в крайна сметка? През цялото време усещах, че не съм максимално бърза и все пак се вместих във време под 30 минути. Накрая даже повторих някои от упражненията, защото нещо ме глождеше, че не съм ги изпълнила както трябва.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    ^Браво!! )
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Мега фен
    Ето тук http://www.bb-team.org/articles/1009...kiya-organizam

Из comments..

Серумна концентрация (mmol/l)

Умерен риск Висок риск

Общ холестерол до 5.2 над 6.5

Холестерол в LDL до 4.0 над 5.0

Холестерол в HDL над 1.0 под 0.2

Холестерол в HDL/Общ холестерол
    над 0.25 под 0.9

Град
    София
    Ето тук има референтни стойности - http://arsmedica.bg/bg/lab/subprm/referentnist.html

Липиди:
    Общ холестерол до 5,0 mmol/l
    LDL - холестерол до 3,0 mmol/l
    HDL - холестерол над 1,0 mmol/l
    Tриглицериди до 2,0 mmol/l

Уф. Снощи ми се случиха разни не дотам приятни работи и ... реших да пробвам да се спрявам с душевните си терзания с помощта на тичането. Преди ми трябваше цяло едно денонощие да си настроя мисълта, че трябва да пробягам еди-колко-си обиколки на следващия ден, но снощи го реших спонтанно. И сутринта, естествено отново се събудих преди алармата (а споменах ли, че някой от съседите ми си е купил петел, с който се будя всяка сутрин!?!), оправих се и излязох. Преди 3-4 седмици започнах с 13 обиколки, да кажем по 400м, днес бяха 18. Не знам, но спортът и в частност тичането ми влияе много добре - оставам за малко насаме със себе си и мислите си (не че не прекарвам по цял ден заедно с моя милост...), давам си сметка за някои работи, грешки, които съм допуснала и трябва да поправя ... а пък и ако е в компанията на хубава музика, се получава една неочаквано добра комбинация.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Да, ама това все са хора с някакви здравословни проблеми.
    Не е така. Яденето на колбаси и сирене от магазина /където няма как да знаеш какво е качеството на вложените продукти и как са отглеждани животните например/ не е здравословен проблем. Високият тестостерон при мъжете също не е здравословен проблем, а правило.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Cloud9
    http://www.zoya.bg/%D0%9A%D0%BE%D0%B...0%BC%D0%BB.647

Какво мислите за това масло? Дали наистина помага за метаболизма?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    http://www.zoya.bg/%D0%9A%D0%BE%D0%B...0%BC%D0%BB.647

Какво мислите за това масло? Дали наистина помага за метаболизма?
    За това не знам, но кокосовото масло има адски много приложения и хранителни и козметични. В кухнята ни винаги има такова.

Страхотно е, да. Най-устойчивата мазнина е това и се препоръчва готвенето да става именно с него. А да попитам 10 лв за 200 или 500 мл е, че май само аз не разбирам...
    Днеска не ме свъртя на едно място и излязох отново да потичам. Не знам какво ми става.

едит: разглеждайки неща из Зоя попаднах на това - http://www.zoya.bg/%D0%9A%D1%81%D0%B...%B3%D1%80.2229. Някой знае ли нещо повече за него?
    Последно редактирано от FuckingFreak : 07-27-2012 на 05:42
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Повече от фен Аватара на akibaki
    Интересувам се,тези,които са отслабнали с повече от 5 кг,смалили ли са се гърдите им? Много ме интересува,защото при доста момичета и жени,като отслабват-отслабват и гърдите им,а аз отслабнах с 10 кг с тичане за около 2-3 месеца и гърдите ми не мръднаха,имам още 10-ина,но.. се притеснявам,защото искам да намалеят и те..някой да има идея защо така се получи? И какво мога да направя,че да се смалят?

Няма какво да направиш, за да се смалят, освен да се опиташ да отслабнеш или да се подложиш на операция. Аз винаги съм била плоска, но сега пък хептен нищо нямам.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Супер фен Аватара на Jaune
    едит: разглеждайки неща из Зоя попаднах на това - http://www.zoya.bg/%D0%9A%D1%81%D0%B...%B3%D1%80.2229. Някой знае ли нещо повече за него?
    според мен т'ва има функцията на яйце :Д щото гледам, че е за сгъстяване

Град
    София
    Ксантановата гума съм я виждала по етикетите на много храни, може би наистина има функцията на яйце, но е скъпичка за това количество. Заместител на яйцата в печенето може да се направи от ленено семе.

Аз съм го виждала в съдържанието на дъвките, та затова питах. Иначе яйцата едва ли бих тръгнала да ги замествам, още повече с ленено семе - не съм привърженик на печенето на ядки и семена.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Цитирай Първоначално написано от akibaki Виж мнението
    Интересувам се,тези,които са отслабнали с повече от 5 кг,смалили ли са се гърдите им? Много ме интересува,защото при доста момичета и жени,като отслабват-отслабват и гърдите им,а аз отслабнах с 10 кг с тичане за около 2-3 месеца и гърдите ми не мръднаха,имам още 10-ина,но.. се притеснявам,защото искам да намалеят и те..някой да има идея защо така се получи? И какво мога да направя,че да се смалят?
    И аз като свалих 8,9 кила не мръднаха...

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от akibaki Виж мнението
    Тичането е неразривно свързано с намаляването на размера на гърдите. Колко ще намалеят зависи от тялото ти, колко мазнини имаш горе. Но със сигурност имаш и със сигурност ще изчзнат там от слабеенето.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на akibaki
    Аз бях на същото мнение,Чачо..но отслабнах с 10 и не мръднаха..ето момичето също казва,че и при нея е така,как да ги накарам да намалеят ебаси ;@ ;д

Мега фен
    И моите не намаляват,даже растат.Трябва ми сутиен,не знам къв размер ама трябва да е бая..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си