- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Аз с тия мои динозавърски кости понякога имам доста съмнения в кантара си.
едит: Да се похваля. Най-накрая попаднах на читаво приложение за телефон, което да ми е от полза, докато тичам. Със сегашното само обиколките си отчитам, докато това има опции за изминати км, скорост, дори има връзка с музикалния плеър, че да не прескачам постоянно от приложение на приложение. Абе, гъзарийка. Нямам търпение да го пробвам.![]()
Последно редактирано от FuckingFreak : 07-23-2012 на 07:24
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
От доста време спазвам режим и тичам всеки ден,искам да попитам кое от двете е по-полезно и не калорично да закусвам - 2 сварени яйца+1 пълнозърнеста филийка или зърнена закуска с прясно мляко?
Една от Лидл е,пълнозърнеста пшеничена зърнена закуска.
А за колко време организмът ви свикна с тичането,аз тичам почти всеки ден в продължение на месец сигурно и все още едвам издържам..
Окей разбрах по върпоса за издръжливостта при тичането,но имам още някои въпроси- когато тичам и вече остана без сили и дъх,да се напъвам ли с последни усилия да продължа да тичам или е по-добре да спра,кое от двете е по-добре да направя?
Не тичай до отказ!Човешкия мозък е нещо уникално,просто се настрой,че ще тичаш 30 или 40 минути (примерно) и докато не ги изтичаш,не спирай!Дори да се чувстваш като краставичка след като ги изтичаш,просто спри и не тичай повече,а дори още на 20-тата минута да се умориш много,не спирай преди да изтичаш целта която си си набелязала
Аз например тичам за километри,когато се настроя,че ще тичам 7 километра,още на 5-тия съм капнал от умора,а когато се настроя,че ще тичам 13 километра се изморявам чак на 11-тия
Опитвам се да ти кажа,че човек може мнооооооооого повече от това което си мисли,че може,зависи как ще настрои подсъзнанието си![]()
Оффф освен това,че онзи начин за издръжливост с настройването на психиката не помогна да изтичам така мечтаните 30 мин. сега тичам максимум по 17направо се отчаях и нз... а другото е,че ме гонят моменти на адски глад,макар че съм се наяла и наситила и едвам ги преодолявам.. искам да попитам примерно ако изяждам по 1 кг праскови на ден вредно ли е? Защото когато изпитвам лакомия изяждам по толкова някъде,а пък тук-таме пише,че не било полезно толкова много? :/
Най-вече праскови ям по толкова.Просто защото когато дойде моментът на лакомията и вместо да се тъпча с каквото видя,набивам праскови.знам,че имат захари,ама те нали не са като истинската и уж не пречели?
А,като каза,че си яла пълнени гъби,аз много обичам,но ме интересува примерно печените гъби с пълнеж вътре (малко сирене,някакво филе и маслини например) калорични ли са или напротив? Как стои въпросът с гъбите?
Еми защото имам за цел да свалям 10-15 кг,не спазвам диети,но намалявам количеството на храната и вредните работи и ме е страх да не си вкарам някой автогол с някоя уж вкусна,здравословна ама много калорична храна..както веднъж с бадемите и се чудя защо не свалям кг.. :/
Интересува ме медът добър избор ли е за заместване на вредните сладки работи,когато много ми се приискат? Примерно 1 лъжица.Някой знае ли калориите му?
• Обичай,за да те обичат! •
От известно време ме мъчи един въпрос..сега нали целя отслабване и естествено намалявам общото количество храна,което съм приемала преди,както и вредните храни.Но аз попринцип много обичам сладки работи,пуканки (абе общо взето вредничките храни) и когато отслабна,как да разбера по колко да ям,за да не започна да качвам килограми след килограми?
Никой не ми каза дали е възможно да постигна толкова слаби крака без никакви мускули и без да имам такъв ген
Иначе в момента съм нещо такова, като русата:
![]()