- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя?
Първо здравейте на всички. Ами... Имах една приятелка която много обичах... скъсахме, от време на време си пишехме, но от скоро започнахме по-често да си пишем, тя работи в едно заведение, вчера отидох с приятели да се видим всичко мина добре но отново ме жегна отвътре и искам пак да бъда с нея, как да постъпя в тази ситуация нямам си ни най-малка представа, помагайте!
Една връзка веднъж прекъсне ли се, никога няма да е същата отново. По-добре продължи напред.
поради какви причини скъсахте 1вия път?... преди колко време скъсахте, тя вижда ли се с някого...? никаква информация не си написал, че да получиш свестен отговор ;/
Карахме се за глупости, зимата скъсахме, не се вижда с никой. Приятел ме посъветва да започна с смс, да и пиша нещо интересно но да не бъда мил напротив, но не ми идва на акъла какво да и пиша...
Не можеш ли да я провокираш с нещо , да ти покаже дали и тя иска да е с теб отново без да бъдеш директен .. Контактувай повече с нея за да анализираш дали и тя иска да си възобновите старите взаимоотношения..
не се захващай пак, скъсали сте - това е, край![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Стрелец е, нерви имам аз, за сега няма флирт ще гледам да го създам
Еми давай и казвай как върви..![]()
http://itmania.net/kapka/jenata-strelez.html ето почети , може да ти е от полза![]()
Ще пиша![]()
Много яка картинка на сайта!Мацката не е реално как се движи хаха.
По темата-аз се събрах с бившият ми след повече от половин година.Опитайте пак.Знаеш какво тя обича и какво да направиш,за да я спечелиш отново.Но започнете ли отново отбягвайте да повтаряте старите грешки.Успех
ама вие по хороскопи ли се събирате, бе?![]()
![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Действай само ако си сигурен,че в миналото не сте оплескали нещата дотолкова,че да градите всичко отначало.Да,няма да е същото,но това не означава,че непременно ще е по-лошо.Минало е време от тогава,вероятно всеки е осъзнал своите грешки,както и тези на другия,и ще се старае да не ги повтаря.Направи нещо мило за нея,нещо,което е харесвала,когато сте били заедно-било разходка,любимо заведение,някакъв лаф,стар спомен и т.н.Нещо,което да предизвика положителните спомени у нея![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!