.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Exclamation Как да постъпя?

Първо здравейте на всички. Ами... Имах една приятелка която много обичах... скъсахме, от време на време си пишехме, но от скоро започнахме по-често да си пишем, тя работи в едно заведение, вчера отидох с приятели да се видим всичко мина добре но отново ме жегна отвътре и искам пак да бъда с нея, как да постъпя в тази ситуация нямам си ни най-малка представа, помагайте!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Една връзка веднъж прекъсне ли се, никога няма да е същата отново. По-добре продължи напред.

поради какви причини скъсахте 1вия път?... преди колко време скъсахте, тя вижда ли се с някого...? никаква информация не си написал, че да получиш свестен отговор ;/

Карахме се за глупости, зимата скъсахме, не се вижда с никой. Приятел ме посъветва да започна с смс, да и пиша нещо интересно но да не бъда мил напротив, но не ми идва на акъла какво да и пиша...

Не можеш ли да я провокираш с нещо , да ти покаже дали и тя иска да е с теб отново без да бъдеш директен .. Контактувай повече с нея за да анализираш дали и тя иска да си възобновите старите взаимоотношения..

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Една връзка веднъж прекъсне ли се, никога няма да е същата отново. По-добре продължи напред.
    Точно. Втория път въобще няма да е същото, само би си изгубил времето. Остави я, намери си друга.

Цитирай Първоначално написано от Geminicous Виж мнението
    Не можеш ли да я провокираш с нещо , да ти покаже дали и тя иска да е с теб отново без да бъдеш директен .. Контактувай повече с нея за да анализираш дали и тя иска да си възобновите старите взаимоотношения..
    Как например?
    Edit: Забравих да допълня че и бях предложил преди 1-2 дни да отидем на дискотека, море(работи на морето) и тя се съгласи
    Последно редактирано от gaz370 : 07-21-2012 на 20:18

Цитирай Първоначално написано от gaz370 Виж мнението
    Как например?
    Еми човек бивша ти е , би трябвало да я познаваш достатъчно добре и да можеш да разбереш сега как гледа на теб . Ако не можеш покажи и ти лека полека какво искаш и следи как реагира , ако се държи отдръпнато я оставяй ..

Еми човек бивша ти е , би трябвало да я познаваш достатъчно добре и да можеш да разбереш сега как гледа на теб . Ако не можеш покажи и ти лека полека какво искаш и следи как реагира , ако се държи отдръпнато я оставяй ..
    Ами аз не мисля да бързам както казваш лека полека ще действам, но не мога да разбера как гледа на мен там е работата...

Ами аз не мисля да бързам както казваш лека полека ще действам, но не мога да разбера как гледа на мен там е работата...
    Еми действай лека полека , ако не ти се скъсат нервите ;д ... Тя иначе каква зодия е ?! Какво си пишете сега !? Има ли някакъв флирт ?!

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    не се захващай пак, скъсали сте - това е, край
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Стрелец е, нерви имам аз, за сега няма флирт ще гледам да го създам

Стрелец е, нерви имам аз, за сега няма флирт ще гледам да го създам
    Еми давай и казвай как върви..
    http://itmania.net/kapka/jenata-strelez.html ето почети , може да ти е от полза

Ще пиша

Супер фен Аватара на Cloud9
    Еми давай и казвай как върви..
    http://itmania.net/kapka/jenata-strelez.html ето почети , може да ти е от полза
    Много яка картинка на сайта!Мацката не е реално как се движи хаха.

По темата-аз се събрах с бившият ми след повече от половин година.Опитайте пак.Знаеш какво тя обича и какво да направиш,за да я спечелиш отново.Но започнете ли отново отбягвайте да повтаряте старите грешки.Успех

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    ама вие по хороскопи ли се събирате, бе?
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Действай само ако си сигурен,че в миналото не сте оплескали нещата дотолкова,че да градите всичко отначало.Да,няма да е същото,но това не означава,че непременно ще е по-лошо.Минало е време от тогава,вероятно всеки е осъзнал своите грешки,както и тези на другия,и ще се старае да не ги повтаря.Направи нещо мило за нея,нещо,което е харесвала,когато сте били заедно-било разходка,любимо заведение,някакъв лаф,стар спомен и т.н.Нещо,което да предизвика положителните спомени у нея
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Първо здравейте на всички. Ами... Имах една приятелка която много обичах... скъсахме, от време на време си пишехме, но от скоро започнахме по-често да си пишем, тя работи в едно заведение, вчера отидох с приятели да се видим всичко мина добре но отново ме жегна отвътре и искам пак да бъда с нея, как да постъпя в тази ситуация нямам си ни най-малка представа, помагайте!
    Според мен продължи напред, недей отново да си с нея. За да сте бивши, явно има защо. А когато една връзка се е прекратила по една или друга причина, след това нищо не е едно и също. Но все пак ти си решаваш, ние нямаме правото да ти се бъркаме.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си