Моята история е много дълга и направо съм в такова състояние ,че не знам какво да правя. С приятелката ми сме от 4години заедно ,но я хванах ,че си има втори приятел от скоро са ходели и са се крили. С него е имало пълна програма целувки спане в тях секс и тн. Аз последния месец бях в чужбина и те тогава са се възползвали ,естествено разбирайки веднага се прибрах и ги хванах 2-3 пъти да се виждат и чуват. На въпросите искаш ли да си с мен и обичаш ли ме ми отговаря не знам и почва едно увъртане. Вече месец е в чужбина при майка си уж малко да се разтовари от всичко случило се ,но аз взех да научавам все още работи. В дискотека ми казаха ,че е имало доста страстно натискане с някакъв било е еднократно ,но все пак това е било преди този за ,който ви разказах по-горе. Една нейна приятелка изплю камъчето и ми каза ,че на един купон се е целувала с неин приятел ,с който излизаха често уж приятелски. И след всички тези неща все още се чудя дали да и дам шанс. Тя сега ми пише смс-и звъни ми и казва ,че се разкайва и ,че вече е друг човек и иска да е с мен и нямало да се откаже от мен ,но аз си мисля ,че всичко ще бъде ок 1-2 месеца и после пак ще почне да кръшка. Разбрахме се ,че ако почнем отново ще живеем заедно ,но и това не е вариант ,защото аз никога няма да мога да забравя физическите изневери. Хората са казали ,че веднъж се прощава ,но повтори ли се значи ще се потрети и така на татък... Точно за това след като тя го е направила 3-пъти значи няма да и попречи да си продължи...