- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нисък съм ...никой не ме иска....
Здравейте!! Имам Проблем ,ами на 23 години съм мом4е и никое моми4е не иска да излезе с менеПодяволите. Мисля 4е последно бях 168,или 170 см...и какво сега??? Мисля си 4е ще си умра сам защото съм нисък и никое моми4е не иска такова мом4е...ужасно ми е. Зашо моми4етата обръщат внимание само на по високите мом4ета..не е 4естно ..
Решението се крие във поста ти. Намери си момиче, което е по - ниско от теб.
по-скоро си тъп и смешен. Замислял ли си се, че момчета високи макс. 1.60-65 си излизат с момичета, а ти не ?
Това, което отблъсква момичетата в ниския ръст у едно момче не е самата височина, а комплексите, които носи на някои индвиди. Ти си комплексиран от това и се усеща. И това отблъсква.
Вземи се приеми, харесай се и си обмисли подхода към момичетата пък да видим.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
168-170 е ниско омг ?Бъзикаш ли се ? Проблема си е в тебе не си чак толкова нисък има и ниски момичета,които са големи сладурани. <3
Оправи си правописа. После може и да почнат да ти пускат.
Природа, брат, несправедлива е. Търси си някоя нисичка....
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Я се стегни както казаха ти имаш комплекс оправи го .Какво му е лошото да си нисък познавам много ниски момчета които си имат приятелки .
Проблемът не е във височината,а в самочувствието ти...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Божее за каквоо се тревожи човека я да се стягаш ... ако някой ще те харесва ще те харесва заради теб самия а не заради ръста ти .. :ДД никак билл.. о.О
http://ask.fm/wikity098
Какво се оправдаваш, че си нисък? Всеки си има кусури, никой не е идеален. Въпросът е дали ще ги приемеш и ще живееш без да ти пука за тях, или ще си мислиш постоянно колко си зян. Ами, продължавай, на прав път си - ако искаш да си останеш сам, комплексирай се... някои хора работят върху себе си, докато ти мрънкаш. На твое място бих се хванал да трупам маса и да стана здрав, да придобия малко самочувствие и да гоня жените. Това, че си 1.70 далеч не значи, че не можеш да забиеш по-висока от теб. Е, трудно би си се представил с манекенка 1.90 с токчета, но повечето жени са под твоя ръст, така че не виждам къде всъщност е проблемът. Аз виждам едно оправдание за провалите. Това е!
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Познавам момичета по 150см., така че точно твойте 170см. не са проблем. Да не говорим, че познавам 2 момчета, близнаци, които не съм сигурен дали имат и 160см, ама не се оплакват, а действат. Ако просто чакаш някоя да дойде и да заиска да бъде с теб, няма да стане. Ако действаш, ще намериш момиче, дори по-високо оттеб, което би пренебрегнало факта, че ти си по-нисък. Да не говорим, че по-голямата част от момичетата са под и около 170см.
Дали на Меси му дреме ,че е нисък ? Не ,цъка си ги като стой да гледай . Не ти е оправдание , заминавай на лов !
Кажете НЕ на женските мустаци !
Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес!
И какво като си нисък. Аз лично си признавам, че не бих тръгнала с момче, по-ниско от мен или на моя ръст. Така че не всички момичета ги спират комплекстите, както казаха по-горе. Нищо лично, просто за мен е неестествено момчето да е по-ниско от момичето. Не се хвърляй на по-високи от теб мацки. Някоя по-нисичка от теб си намери.
Абе човек,първо по днанните които си дал ти не си кой-знае-колко нисък.
Вярвай на постовете по-горе-никоя няма да се навие да се навежда заради един комплексиран човечец.Стегни се бе!Стегни се,не мисли за ръст и подобри простотии...Още малко ще кажеш че ти е малък и никоя не се хваща с теб.Не че мацките имат рентгеново зрение примерно че да видят колко ти е голям например,просто усещат че те е страх от тях,усещат принизението ти и примирението ти и те отебават автоматично.
Направи така че да си струва мацките да се навеждат за да се целувате ...и за други неща.
М/у другото,от нисък мъж (женен е вече) разбрах че при срещи и тнт ако проявиш малко самоирония и си правиш майтапи с ръста ти шансовете ти се повишават.НО важи само при интелигентни момичета-кухите лейки не ги броим![]()
Приятелят ми е 1.71. Очевидно и ниските си намират приятелки.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Първо, повярвай ми, има и по ниски от теб. Второ, моят приятел беше също нисък, но с времето стана една глава по- висок от мен! не се притеснявай. Вероятно не това е причината- различни интереси, виждания или просто липса на привличане са по- вероятните причини... ще дойде и твоя ред, не се тревожи...
Съгласна съм със SisiStrange. Проблемът не е в ръста ти, а в психическата ти нагласа и начина, по който се възприемаш самия ти. А то се вижда, че не се приемаш и просто си комплексиран. Личи си дори виртуално, зад мониторите. Така, че време е да се приемеш такъв, какъвто си. Да си вдигнеш самочувствието , да премахнеш тия комплекси и ще видиш, че всичко ще е наред.
Пич, проблемът не ти е колко си висок, а това че си комплексиран. Аз лично винаги съм харесвала момчета с моя ръст, да сме си еднакви, а като се кача на токчета и да съм по-висока хич не ми пука. Казвам ти го за да разбереш, че не всички си падаме по мъже 2 метра, а и ако си намериш мацка висока примерно 1.60... сте си супер. Но комплексите ти пречат. Преодолей "проблема", приеми се такъв, какъвто си.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5